Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Panowie wódkę lubię z zamrażarki zimną to też mnie będziecie przekonywać abym pił ciepłą bo na gardło nie zachoruje ? Litości
    nie będę Cię nawiał do picia ciepłej. Po prostu dałem przykład, że ktoś może taką lubić i pijać.
    Na żadnym blogu nie widziałem aby ktoś miał takie miniatury

Domyślnie

Jeśli ktoś woli flasha, prosze bardzo. Tylko mała podpowiedz, że jego zdjęcia raczej nie trafią do Google Images (boty Google nie potrafią skanować bardziej zaawansowanych technologii webowych)

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Mam pytanie bo póki co zdjęcia na blog wklejam pojedynczo co jest trochę irytujące. Czy jest jakaś wtyczka & plugin za pomocą którego można by wklejać zdjęcia hurtowo?

Domyślnie

skoro o wordpress to zapytam przy okazji - czy znacie jakas fajna skorke, ktora nadawalaby sie do zrobienia na niej strony glownej www? Prosta i z jakims znosnym menu?

Domyślnie

skórek dla fotografów jest mnóstwo. sprawdz tylko najczesciej pobierane na wordpress.org np. Arras (może być problem z polskim tłumaczeniem)

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław/Bełchatów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Mam pytanie bo póki co zdjęcia na blog wklejam pojedynczo co jest trochę irytujące. Czy jest jakaś wtyczka & plugin za pomocą którego można by wklejać zdjęcia hurtowo?
    Ostatnio Strus o coś takiego pytał w Cafe Wypróbuj wtyczkę Faster Image Insert.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Mam pytanie korzystam z NextGEN Gallery do umieszczania zdjęć. Zazwyczaj są to pliki o wielkości 800x532 px. Mam pytanie w jaki sposób umieścić zdjęcie w formacie panoramy tzn 1200x800px. Ale w takiej formie aby to zdjęcie było pomniejszone a dopiero kliknięcie je powiększało.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów