Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Talking

Mnie jednak te druty przeszkadzają przy tak pięknym, nieskażonym i dziewiczym krajobrazie.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Może jedynie zaatakowałbym temat z ciut wyższej perspektywy by palik nie właził na kamienie po lewej.
    Andrzeju uderzalem do tego kadru trzy razy na roznych wysokosciach, chcialem zeby sie to wkomponowalo, niestety nie zauwazylem, ze jeszcze wlazi na kamienie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Andrzeju uderzalem do tego kadru trzy razy na roznych wysokosciach, chcialem zeby sie to wkomponowalo, niestety nie zauwazylem, ze jeszcze wlazi na kamienie...
    Dobra, i tak jest bardzo klawo!
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Skoro widziałem już zdjęcie z szafą to siatka mi nie przeszkadza ;] Fajniutkie naprawdę. Czekam na resztę

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Bardzo ładnie wyszło, siatka nie przeszkadza, w sumie to nawet fajnie dopełnia kadr.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Na warunki trafiliście super dobry kadr i czekam na więcej
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Gdzie sie podziala moja odpowiedz ????

Domyślnie

Dobre zdjęcie! Wzbudzająca kontrowersje druciana kratka, ładne światło i kompozycja mgły, chmur i wody.
    Zdecydowanie mi się podoba
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

trochę bym dosaturował - panorama lepsza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Gdzie sie podziala moja odpowiedz ????
    A byla taka? Sorry, tutaj raczej nikt nie moderuje, mozliwe, ze omylkowo nie uzyles ikonki "wyslij", mnie sie tez zdaza

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów