Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: 3 minuty...

Wink 3 minuty...

...z życia wędkarza..

Różne "rzeczy"tu sie widzi ostatnio,więc te foty nie powinny szokować...
    Jedno jest właściwe dla moich fot....przez szybę....

Uploaded with ImageShack.us
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

To co podoba mi się najbardziej to ten "klimat", wywołany kolorem, światłem. Wybieram jedynkę, bo takie lubię
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

Andrzej, .... znacznie podwyższyłeś poziom
    .... ostro, prosto, naturalne kolory, kompozycja, ...... nie, nie, .... to nie przejdzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    .... ostro, prosto, naturalne kolory, kompozycja, ...... nie, nie, .... to nie przejdzie
    Kurczaki,nie taki był zamysł....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    No i sie podpisze, jak tak wygladaja twoje katy to nie chce na wakacje tam jechac....odwoluje mazury w tym roku!

Domyślnie

Mnie się podoba 2. Ciekawy klimat z tymi kroplami. Do tego fajna, lekko brązowa tonacja zdjęcia.
    Jedynka wydaje mi się trochę nudna. Poprawny kadr, ale nic się tam nie dzieje szczególnego.
    3 też mi się podoba, kadrowo chyba bardziej niż 2, ale nie ta tonacja. Wydaje mi się, że 3 w tonacji z 2 byłaby najlepsza.

Domyślnie

Tonację kształtowała pogoda.Praktycznie nic nie zmieniałem w ustawieniach,poza kadrem, a i postproces był jednakowy..

To faktycznie działo się w ciągu ,ok.,trzech minut.Nie działo się i ...zaczęło...
    Ostatnio edytowane przez borregaard ; 08-06-2011 o 12:29 Powód: skleroza
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Z tego zestawu wybieram dwójkę - najbardziej mi pasuje "całokształt" - kadr, obróbka, tonacja.
    Jedynka - nieciekawa.
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

a już myślałem - będzie piękny rozmemłany widoczek (trzy kamienie albo nawet tylko jeden i memłak kompletny 3 minutowy), a tu podpucha, chyba 3 mi najbardziej podchodzi, chyba z tego wszystkiego wybiorę się dzisiaj coś pomemłać.
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Jedynie nr 3.Ma klimat.

Uprawnienia umieszczania postów