Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LordRamzes Zobacz posta
    czyli nie kupisz aparatu bo d3100 5000 d90 d300 d 7000 zła ergonomia a d700 i d3 za drogie
    świetne podsumowanie
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
    A to psikus

Domyślnie

d3100 i tego typo podobnych to na pewno do rąk nie wezmę... Zresztą prooooszę... nawet z gripem tego nie da sie normalnie trzymać, szczególnie z dużymi stałkami...

o d300 nic nie mówiłem, więc proszę nie wkładać mi pod palce słów których nie napisałem...

d7000 jest jeszcze tak na prawdę testowym aparatem, na forum pełno jest narzekań na te aparaty więc cóż, jakoś nie chcę być betatesterem...

a d700 bardzo poważnie rozważam, chyba że znajdę d3 nie zajeżdżone... o tym że nie chcę wydawać 16 czy wiecej tysięcy mówiłem o wersjach d3s/d3x..

Także prosiłbym o nie robienie burdelu w wątku...

Domyślnie

Tylko czemu ma służyć ten wątek? Ty nie jesteś amatorem który wybiera pierwszą lustrzankę. Doskonale wiesz czego szukasz, za ile szukasz, możliwości nie ma zbyt wiele więc nie wiem jakich odpowiedzi oczekujesz?

Domyślnie

Mnie tez troche dziwi ten watek... Biorac pod uwage ze zamieszczony w dziel d100-d700 wiec wybor okrojony tylko do 2 puszek. D300s i d700 i tutaj bardzo latwa odpowiedz. DX lub FF. Albo jest potrzebna pelna klatka albo nie. Zreszta to pytanie powinno sie znalezc w temacie "Co wybrac". Pozdrawiam

Domyślnie

Sapphiron z jakim stanem licznika zdjęć puszka zaczęła tak wariować?

Domyślnie

coś koło 40k jest na liczniku, przynajmniej tyle było jak ostatni raz sprawdzałem...

A czemu dziwi ten wątek? No cóż... Tak na prawdę możliwości jest wiele... Z DX jest d300s, d2x i w ostateczności d7000. z Fx niestety tylko dwa wybory czyli albo używka d3 albo Kodak 14n...

Wiem że może marudzę jak stara panna na wydaniu albo coś podobnego ale na prawdę mam dylemat...

P.S.
    Zapomniałem dopisać do wcześniejszej wypowiedzi na temat czterocyfrowych(oraz d40/60 itp) puszek (oprócz d7000) że większość jak nie wszystkie nie obsługują obiektywów bez AF-S czy innych podobnych silników. Ja stety-niestety mam wszystkie szkła napędzane wiertarką z body...

Domyślnie

Moze poprostu kup sobie znowu fuji s5 i po klopocie , z puszka jestes przeciez obeznany z ergonomią tez,pozatym obrazka takiego jak z fuji nie znajdziesz nigdzie.pliki do obróbki tez małe
    D800E ,D7000, D300S, SIGMA SD14.

Domyślnie

no niby to byłoby takie proste ale jest jedno ale... Tak na prawdę trudno znaleźć S5 w miarę dobrej cenie i z dobrym stanem...

Domyślnie

Sopphi-ron ale z Ciebie jest maruda , kto nie szuka ten nie znajdzie, daj kilka ogłoszeń , że kupisz FuFu z małym przebiegiem , zrób kilka innych ruchów, "trza" działać , a nie marudzić.

Domyślnie

"w ostateczności d7000..." a może 300s?
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów