Close

Strona 31 z 95 PierwszyPierwszy ... 2129303132334181 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 942

Domyślnie

Nie wygląda to źle. Widać, że obiektyw jest dość ostry w centrum. Jak komuś się chce to niech wrzuci zdjęcie aby ostry obiekt był w rogu. Ciekawi mnie jak tam wygląda jakość obrazu.
    Cieszy mnie, że szkło jest porównywalnie szybkie do 35 1.8 gdyż taka prędkość AF w zupełności mi odpowiada.
    D700,D700, 14,16,35,35,50,55,85,70-200 2xSB900 4xYN460II, YN568

Domyślnie

AF speed http://www.youtube.com/watch?v=6MMfz...e_gdata_player
    jest szybciej niz w slimaku 1.4 G tak na moje oko.. cos czuje, ze jako szklo codziennego uzytku zamiast 24-70 znajdzie sie w mojej torbie.1.4 G mialem dwie,obie takie se..troche sie zniechecilem do 50tki. Ale ta nowa.. hmm.. kto wie.. mam katowac na codzien killera to wole go katowac w robocie,a na codzien 50 i 85.

Domyślnie

Dwa tygodnie temu kupiłem 50mm 1.4G Mam nadzieję, że nie będę żałował tej decyzji... Wg wstępnych testów nowe szkło jest szybsze, ale jednak mniej ostre (1. Zamiast czekać na kolejne testy, idę robić zdjęcia
    PS: Zupełnie nowa sztuka miała pod przednią soczewką kilka pyłków :/ Czy to szkło aż tak zaciąga paprochy do środka? Wymieniłem co prawda na inną, ale zastanawiam się, czy to taka przypadłość tej konstrukcji..?
    D7200/N50 1.8G/N35 1.8G

Domyślnie

No właśnie... jeśli ktoś ma taką możliwość, nich porówna szybkość AF wersji 1.4G z 1.8G...

Domyślnie

wlasnie je podpinalem z d700 w FJ. Mialem wczesniej 1.4 G (z focus shiftem wersje.. ;D ). Nowa 1.8 G jest szybsza. Porownywalem z 24-70. Nie jest tak szybka ale 1.4 G zjada
    Co prawda to moja osobista opinia,ale ja to szklo na codzien chyba kupie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez P.R.P. Zobacz posta
    wlasnie je podpinalem z d700 w FJ. Mialem wczesniej 1.4 G (z focus shiftem wersje.. ;D ). Nowa 1.8 G jest szybsza. Porownywalem z 24-70. Nie jest tak szybka ale 1.4 G zjada
    Co prawda to moja osobista opinia,ale ja to szklo na codzien chyba kupie.
    To cieszy... przejdę się w poniedziałek chyba do FJ i obadam

Domyślnie

Powiem wam "chłopacy", ze ta 50tka (no ta co ją podpinalem, chociaz jedna tylko mieli) jest tak ostra jak 35 1.8 G. Tj. od pelnej dziury git a potem juz tylko lepiej. W koncu mam 50tke, ktora jest rowna mojemu killerowi i napewno ostrzejsza od 50 1.4 G,ktora mialem wczesniej. Nie ma bata, ja to szklo na codzien chce miec.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    No właśnie... jeśli ktoś ma taką możliwość, nich porówna szybkość AF wersji 1.4G z 1.8G...
    AF jest wyraźnie szybszy w tej nowszej i tańszej, widać już po tym jak przelatuje cały zakres -robi to dużo szybciej. W poniedziałek wrzucę trochę porównawczych zdjęć.
    nic

Domyślnie

A czy ktoś da radę zrobić porównanie z wersją 1.4 AF-S ? Jakie różnice oprócz tej oczywistej w świetle ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mArcoki Zobacz posta
    J w ogóle nie rozumiem czegoś takiego jak portret to od 85 itd. Po co stwarzać samemu sobie takie ograniczenia powiedzcie mi proszę? Jedyne co prawdą jest to fakt, że szerokim się kiepsko portret robi bo zniekształca.
    kiedyś zrozumiesz nie martw się jak ktoś ci zacznie wybrzydzać ,że mu wyszło duże czoło duży nos itd kiedyś też tak myślałem o 50 teraz portret 85 minimum a najlepiej 180 135 200
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

Strona 31 z 95 PierwszyPierwszy ... 2129303132334181 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów