Szukaj
Ladnie to wyodrebniles, bo pamietam jaki tam byl smietnik
panie memlaniak![]()
Andrzej - szczerze to średnioMoże przy innej , bardziej kontrastowej barwie kamora byłoby lepiej....Rozumiem zamysł, ale teraz nie kupuje
![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Maniak666 - co mi nie pasi to to że spaprałes kolory, kamien na pierwszym planie wpada w dziwny zgniło-kanałowy zielony, zreszta cale zdjecie podobnie. Kadr troche za długi.
Bartku i Jarku- ale ja tego nie sprzedam
No tak, i Wy tez widzicie to com zauwazyl ostatnimi czasy u siebie. Dolek jakis czy co. Nie wiem, dwa wypady z Mirkiem w ostatni weekend, prawie 800 km przejechane, ciekawe miejsca ( ze swiatlem to juz roznie bywalo) i jakas niemoc mnie dopadla. Ni specjalnego pomyslu na kadr, kompletna zagwozdka potem przy obrobce. Jakies chore kolory, plastikowe klimaty.. Co jest grane? Tez tak miewacie? i Co wtedy robicie- chwilowy rozbrat z puszka, litry alkoholuczy tez moze czegos innego, czy jeszcze inaczej z tym sobie radzicie.
Jedyne co w miare ma sens z tych wypadow, to backstage-moze sie przeniesc do poddzialu " My w plenerze"
Sorry za OT, ale jakos tak mnie naszlo na przerwie w robocie na takie rozmyslania...
Andrzeju...spokojnie....Każdy tak chyba ma - ja przynajmniej ostatnio dość często
Dobry fot jest wynikiem zebrania się kilku czynników naraz - miejscówka, motyw, światło, niebo, obróbka itp itd. Wystarczy że jeden z nich nie wypali i jest już gorzej - taka jest charakterystyka naszej pasji
A lekarstwem jest wtedy krótka przerwa - dobry film, orzeszki i piwkopolecam ...
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Ale wrzucasz tu cos z sensem. A co mnie podkusilo... Diabel wie.![]()
Mnie te kolory pasują. Uciąłbym poniżej linii horyzontu, bo powyżej nic tam ciekawego nie ma.
Skontaktuj się z nami