Szukaj
Ladnie to wyodrebniles, bo pamietam jaki tam byl smietnik
panie memlaniak![]()
Andrzej - szczerze to średnioMoże przy innej , bardziej kontrastowej barwie kamora byłoby lepiej....Rozumiem zamysł, ale teraz nie kupuje
![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Maniak666 - co mi nie pasi to to że spaprałes kolory, kamien na pierwszym planie wpada w dziwny zgniło-kanałowy zielony, zreszta cale zdjecie podobnie. Kadr troche za długi.
Bartku i Jarku- ale ja tego nie sprzedam
No tak, i Wy tez widzicie to com zauwazyl ostatnimi czasy u siebie. Dolek jakis czy co. Nie wiem, dwa wypady z Mirkiem w ostatni weekend, prawie 800 km przejechane, ciekawe miejsca ( ze swiatlem to juz roznie bywalo) i jakas niemoc mnie dopadla. Ni specjalnego pomyslu na kadr, kompletna zagwozdka potem przy obrobce. Jakies chore kolory, plastikowe klimaty.. Co jest grane? Tez tak miewacie? i Co wtedy robicie- chwilowy rozbrat z puszka, litry alkoholuczy tez moze czegos innego, czy jeszcze inaczej z tym sobie radzicie.
Jedyne co w miare ma sens z tych wypadow, to backstage-moze sie przeniesc do poddzialu " My w plenerze"
Sorry za OT, ale jakos tak mnie naszlo na przerwie w robocie na takie rozmyslania...
Andrzeju...spokojnie....Każdy tak chyba ma - ja przynajmniej ostatnio dość często
Dobry fot jest wynikiem zebrania się kilku czynników naraz - miejscówka, motyw, światło, niebo, obróbka itp itd. Wystarczy że jeden z nich nie wypali i jest już gorzej - taka jest charakterystyka naszej pasji
A lekarstwem jest wtedy krótka przerwa - dobry film, orzeszki i piwkopolecam ...
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Ale wrzucasz tu cos z sensem. A co mnie podkusilo... Diabel wie.![]()
Andrzej przypomnij sobie mojego balona w mocnym punkcie i na pewno tego nie przebijesz
nie lam sie chlopie ja tez co rusz mam chwile zwatpienia, ale trzeba myslec pozytywnie, bo zazwyczaj to warunki sa do du.. nie ty
p.s. laweda juz powoli lapie kolor ale jeszcze ze 3 tygodnie zanim dobrze rozkwitnie
Skontaktuj się z nami