Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Tak z ciekawości

czy nie zapomniałem jak to jest robić zdjęcia .Wyłuskana jakaś pokrzewka.Dokładnie nie wiem,więc nie będę pisać głupot.Zrobione tuż przed 20.
    1
    2

Domyślnie

1 szkoda że byłeś tak daleko od ptaszora,2 duży bałagan przez te patole,trudno skupić się na modelu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luzaczek82 Zobacz posta
    1 szkoda że byłeś tak daleko od ptaszora,2 duży bałagan przez te patole,trudno skupić się na modelu
    Od jakiegoś czasu przestała mnie cieszyć typowa fotografia albumowa,lubię szersze kadry,bardziej środowiskowe.Na 2 bardziej cieszy mnie światło,niż czystość kadru .

Domyślnie

duzy bałagan fakt.. ale ja wole srodowiskowe... niekiedy zdjecia ptaków sa zbyt sterylne
    D7100 D750 , N70-300VR, N35 1.8, Di622 II, T150-600g1, n50/1.4, 2xYN685+622tx, N24/1.8, N18-35, N85/1.8 + klamoty lol ...mala galeria flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lortek Zobacz posta
    duzy bałagan fakt.. ale ja wole srodowiskowe... niekiedy zdjecia ptaków sa zbyt sterylne
    ...fakt , też często wolę takie zdjęcia od fajerwerków technicznych i wysublimowanych foto.. . Bałagan może być jedynie trochę mam zastrzeżenia do kolorystyki
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Dokładnie nie wiem,więc nie będę pisać głupot
    To jest dokładnie to samo co niedawno pokazywał kolega evilseed, czyli świerszczak. Można poznać po bardzo charakterystycznym szerokim ogonie.
    | D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
    Pozdrawiam Mateusz Cofta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Od jakiegoś czasu przestała mnie cieszyć typowa fotografia albumowa,lubię szersze kadry,bardziej środowiskowe.Na 2 bardziej cieszy mnie światło,niż czystość kadru .
    I bardzo dobrze.
    Pierwsze zdjęcie jest naprawdę dobre -- światełko zagrało, kadr fajny, kolory elegancko wyciągnięte, ostrość bez zarzutu i tam gdzie trzeba. Nie tylko atlasową fotografią ptaków, człowiek żyje.

Drugiego uznam, że nie widziałem.
    Ostatnio edytowane przez swider ; 01-06-2011 o 03:15
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    I bardzo dobrze.
    Pierwsze zdjęcie jest naprawdę dobre -- światełko zagrało, kadr fajny, kolory elegancko wyciągnięte, ostrość bez zarzutu i tam gdzie trzeba. Nie tylko atlasową fotografią ptaków, człowiek żyje.

Drugiego uznam, że nie widziałem.
    Uznajmy że to wypadek przy pracy .
    Cytat Zamieszczone przez sekta Zobacz posta
    To jest dokładnie to samo co niedawno pokazywał kolega evilseed, czyli świerszczak. Można poznać po bardzo charakterystycznym szerokim ogonie.
    Dzięki za rozpoznanie,na Ciebie zawsze można liczyć .Nazwa idealnie oddaje dźwięki jakie ten maluch wydaje .

Domyślnie

Środowiskowo - zgadza się, ale ja powalczył bym jeszcze troszkę o czystą pozycje mimo tego gąszczu
    Jedynka nawet fajna, mogła by być ciutkę większa, no i bez badyli na ptasiorze. Dwójka znacznie słabsza
    POZDRAWIAM!
    Z8 + różne klamoty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sekta Zobacz posta
    Tak się przypatruje tej ptaszynie… Mnie to wygląda raczej na strumieniówkę.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów