Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Droga

Domyślnie

Czysta aż za sterylna fota, mało się dzieje. Tytułowa sroga trochę za mało wyrazista.
    Pomimo tego przyjemny widoczek.

Domyślnie

Ja lubię spokój, ciszę... mało się dzieje fakt, ale to mnie uspokaja
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Talking

Jeśli mogę doradzić.
    1. Zrób glistę, znaczy się panoramę.
    2. Droga na dole zaczyna się znikąd. Na dole tnij tuż przy drodze. Na górze dużo i odpowiednio.
    3. Zmień ramkę na wąską.

Przekonany jestem, iż nie tylko nie utracisz ciszy i spokoju ale zyskasz dodatkowo dużo wiecej przyjemności.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Nie rób zdjęć na siłę, poczekaj na warunki, na odpowiednie światło. Tutaj tego nie ma i efekt jest jaki jest - słabo.

Domyślnie

Nie mogę się z Wami zgodzić.
    Co do Panoramy, to zgoda, jest to jakiś pomysł, aby wycisnąć z tego miejsca więcej ...
    ale to że droga zaczyna się ( a może kończy? ) tak nagle, mi osobiście się podoba ...
    ramka... kwestia gustu...
    a co do robienia zdjęć na siłę, to zdecydowanie nie zgadzam się...
    czym jest dobre światło i warunki? ...
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoMichal Zobacz posta
    .
    ..
    To nie zgadzaj sie, masz prawo.

Talking

Cytat Zamieszczone przez fotoMichal Zobacz posta
    Nie mogę się z Wami zgodzić.
    Co do Panoramy, to zgoda, jest to jakiś pomysł, aby wycisnąć z tego miejsca więcej ...
    ale to że droga zaczyna się ( a może kończy? ) tak nagle, mi osobiście się podoba ...
    ramka... kwestia gustu...
    czym jest dobre światło i warunki? ...
    Moja ocena jest oczywiście subiektywna, w tym przypadku tak to widzę. Zwróć uwagę jak często na tym forum jest wiele różnych zdań i podpowiedzi w temacie jednego zdjęcia. Każdy ma prawo do własnych odczuć tak jak Ty masz pełne prawo do własnych. To forum, to jest taka "focikowa / focąca / focza brać", która bezinteresownie dzieli się własnym, bogatym doświadczeniem. Jest to wielka wartość sama w sobie.

Trudno nie zgodzić się z Locterem żeby poczekać na odpowiednie warunki, są to święte słowa godne oprawienia w ramkę.

Uważam ponadto, że zrobienie tego zdjęcia z wyższej perspektywy, np. dachu cudzego samochodu, niewątpliwie podniesie walory tego obrazka.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Uprawnienia umieszczania postów