Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Dziwna cena CS5

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qrobert Zobacz posta
    Natknąłem się na taką ofertę na CS5 http://favouriteponder.com/sales_index.html .I myślę że ktoś chyba chce coś ukręcić . Zakupy z nieznanych źródeł to zawsze dla mnie duży problem , a jeżeli cena jest dwukrotnie , trzykrotnie niższa to już musi być raczej przekręt , ale może się mylę. Może ktoś korzystał z "super" okazji z pozytywnym zakończeniem.
    Oprogramowanie Autodesku za 10% ich ceny? Przecież to śmierdzi kantem jak zdechły wieloryb. Właściciele strony liczą na wybitnych idiotów - kupiłbyś coś od sklepu, który na swojej stronie nie publikuje swojego adresu?

Domyślnie

Tyle się mówi o walce z nielegalnym oprogramowaniem ,a dziś mija trzeci dzień od zgłoszenia tego do Adobe i wynika z tego że wszyscy mają to w .... Wniosek jeden kupujcie niewiadomego pochodzenia oprogramowanie , a my Was za to będziemy ścigać ,a dealerzy niech śpią spokojnie , chyba to gdzieś już słyszałem ?
    D300

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Tyle się mówi o walce z nielegalnym oprogramowaniem ,a dziś mija trzeci dzień od zgłoszenia tego do Adobe i wynika z tego że wszyscy mają to w .... Wniosek jeden kupujcie niewiadomego pochodzenia oprogramowanie , a my Was za to będziemy ścigać ,a dealerzy niech śpią spokojnie , chyba to gdzieś już słyszałem ?
    Mieli w ciągu 3 dni zrobić im nalot CBA/CBŚ/CIA/FBI/NBA/NFZ? Przecież to jest kwestia tygodni/miesięcy, a nie dni.

Domyślnie

Chciałem tylko odpowiedzi od Adobe że jest coś nie tak , dwa zdania , na to chyba nie potrzeba tygodni/miesięcy.
    D300

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Chciałem tylko odpowiedzi od Adobe że jest coś nie tak , dwa zdania , na to chyba nie potrzeba tygodni/miesięcy.
    Jeśli traktują swoich klientów poważnie to to może zająć parę tygodni. Musieliby się skontaktować z tą firmą (istnieje minimalne, ale jednak, prawdopodobieństwo że sklep prowadzi jakiś milioner-filantrop, który dopłaca 90% ceny...) albo chociażby dostać jakiś 1 zakupiony u nich klucz żeby móc go zweryfikować.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów