Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Pstryk o niczym

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    zacnie się w tle dzieje choć dziewice mogły by wrócić
    A były w ogóle? Widział kto jeszcze takie zwierzątka?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    A były w ogóle? Widział kto jeszcze takie zwierzątka?
    Może w noc Kupały, odziane w kwiaty paproci...
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Talking

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Może w noc Kupały, odziane w kwiaty paproci...
    Jeśli w noc Kupały, to tylko na początku. Pamiętasz przecież Wojtku co się wtedy wyprawiało? Fakt, że byliśmy obaj zalani, ale to że dzisiaj żadnej nie uświadczysz, to przede wszystkim Twoja zasługa oraz, że tak im się to spodobało. Nie ukrywam, że podglądałem i trochę się od Ciebie nauczyłem.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    Jeśli w noc Kupały, to tylko na początku. Pamiętasz przecież Wojtku co się wtedy wyprawiało? Fakt, że byliśmy obaj zalani, ale to że dzisiaj żadnej nie uświadczysz, to przede wszystkim Twoja zasługa oraz, że tak im się to spodobało. Nie ukrywam, że podglądałem i trochę się od Ciebie nauczyłem.
    Ależ proszę Księdza Proboszcza! Ksiądz myli mnie z moim ojcem... Te mszalne Rieslingi...
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Talking

Przecież wiesz doskonale, że w tej zabawie nie mógł uczestniczyć żaden ksiądz.
    Przepraszam .... nie sądziłem, że Twoja żona zagląda na to forum. Teraz sobie przypominam, rzeczywiście to był Twój tata.

Domyślnie

Coś fajnego pijecie, że jeszcze po 10 rano Was trzyma.
    Podzielcie się, nie bądźcie tacy.
    Krzysztof Paszkiewicz

Talking

Tak naprawdę, to ja bez alkoholu lubię i potrafię się bawić.

Strasznie narozrabiałem, słyszałem że za tę noc Kupały wpkx ma dłuższy szlaban na kupno jakiekokolwiek sprzętu.

Domyślnie

Bardzo trafiony tytuł! Tylko sie zastanawiam po co gnioty wstawiać na forum? Ciekawy bokeh szkła ,to chyba nie wszystko.

Domyślnie

"Pstryk o niczym" żeby było o czym po... gadać. Taaa chba muszę się wyluzować tak jak Wy .Podrzućcie to co łykacie

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów