Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Jabłonie[IR]

Domyślnie Jabłonie[IR]

dwie jabłonie ,
    zapraszam

1

2

3

Domyślnie

Irki ładne, choć 2 najbardziej mnie się podoba kadrowo .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Jak nie przepadam za IRami tak te mi się podobają, nawet bardzo. Chyba to zasługa modelek i kadrów. Nie wiem, który najlepszy chyba 1. Ale 3. też dobra, a gdyby gałąź pierwszoplanowa była ostra to na pewno by wygrała.Chociaż 1. ma bezcenną odrobinę oddechu po prawej. Nie znam się zupełnie na tej technice, więc może głupie pytanie: czy liście w cieniu muszą mieć taki brązowy kolor? Oczywiście bez manipulacji obróbkowych, bo możnaby sprowadzić do szarości tylko nie wiem czy tak byłoby "zgodnie z zasadami".
    A new shit has come to light...

Domyślnie

3 bardzo mi sie podoba, pierwszy raz spotkałem sie z takimi kolorami Świetnie
    D300 + MB-D10 + N35 1.8G + 85 1.8G + Sb-900

Domyślnie

Kurde, znowu mnie boli, że mam D90. Ir-y ponć na nim nie wychodzą.
    Pozdrawiam!

Domyślnie

ech te irenki, świetne
    brak

Domyślnie

IR to trochę nie mój klimat, ale ocenie sam kadr i tutaj kadr nr.1 mi najbardziej pasuje - pozostałe też są dobre ale jedynka się wybija.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Jak nie przepadam za IRami tak te mi się podobają, nawet bardzo. Chyba to zasługa modelek i kadrów. Nie wiem, który najlepszy chyba 1. Ale 3. też dobra, a gdyby gałąź pierwszoplanowa była ostra to na pewno by wygrała.Chociaż 1. ma bezcenną odrobinę oddechu po prawej. Nie znam się zupełnie na tej technice, więc może głupie pytanie: czy liście w cieniu muszą mieć taki brązowy kolor? Oczywiście bez manipulacji obróbkowych, bo możnaby sprowadzić do szarości tylko nie wiem czy tak byłoby "zgodnie z zasadami".
    co do cieni to niestety po mieszaniu kanałami wychodzi dość duży zafarb czerwony , przeważnie dużo go odejmuje ale i tak w cieniu zostaje sporo czerwonego

Uprawnienia umieszczania postów