Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Prosba

Domyślnie Prosba

witam, mam do was prośbę, trzy lata temu kupiłem plecak Lowepro Mini Trekker AW
    http://www.fotoceny.pl/product/index/id/11071
    i podczas remontu posiałem gdzieś dowód zakupu, w moim przypadku paragon, pech chciał iż zepsuł mi się zamek a firma daje wieczystą gwarancję, czy ktoś z was kto posiada taki sam plecak wiem ze jest on popularny i sporo osób go posiada mógłby mi udostępnić skserowany dowód zakupu (ma nadzieje ze ksero wystarczy ) będę naprawdę wdzięczny. Podaję maila [email protected], lub tel 696 608 477

pozdrawiam Janusz

Domyślnie

a nie mozna poprostu zalatwic sprawy u zrodla? nie sadze zeby chcieli dowod kupna moze warto zarejestrowac produkt na stronie Lowepro?

Domyślnie

już rozmawiałem z polskim dystrybutorem, wystarczy ksero paragonu i wymienią wysłany plecak na nowy

Domyślnie

Jakieś pół roku temu również reklamowałem plecak Lowepro (niestety inny model). Po kilku dniach od wysłania starego dostałem paczkę z nowiuśkim. Nie było potrzeby okazywania dowodu zakupu. Cała akcja została przeprowadzona mega-profesjonalnie i bez zbędnych formalności.
    Spróbuj normalnie porozmawiać jak się sprawy mają z ludźmi tam pracującymi, bo (przynajmniej w moim przypadku) nie było najmniejszego problemu. Stąd i ta laurka, bo taka obsługa ostatnimi czasy to ewenement...
    (...\/...)

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Ja mam torbę Stealth Reporter 400 AW i rozwalił mi się pas (pękło wyściełanie)... Musiałem dać do zszycia, bo po mejlu do LP nikt mi nie odpowiedział... Niestety paragonu nie mam...

Domyślnie

Burkinafaso napisz dokladnie z kim sie kontaktowales, jakis mail albo inne namiary. Tak na wszelki wypadek, bo mam pare rzeczy LP i nie wiem czy na wszystko mam paragony

Domyślnie

Chętnie bym pomógł ale nie mam żadnego plecaka foto.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

przedstawicielem LowePro firma DayMen nie robi zadnych problemów warunkiem wymiany plecaka na nowy, (teraz już inny model zdajsie o symbolu 200 bo mini już nie produkują) jest ksero paragonu i data zakupu tez nie ma znaczenia

Domyślnie

dziwne. skoro jest dożywotnia gwarancja to paragon nie powinien być potrzebny. Przecież plecak czy chcesz czy nie musisz kupić od nich. Nie kupiłeś innego i nie nakleiłeś logo Lowepro. Paragon jest uzasadniony jeżeli gwarancja jest na np. 2 lata, żeby mogli sprawdzić kiedy był kupiony i czy faktycznie jeszcze 2 lata nie minęły. Ja bym zadzwonił, bo paragon przy dożywotniej gwarancji jest nieuzasadniony.
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

Jak wrócę do domu to poszukam dowodu jak znajdę to nie ma problemu. Mam dokładnie ten sam
    Tylko tak się zastanawiam dlaczego na stronie lowepro jest PDF odnośnie gwarancji a w nim coś takiego: "Wyłączenia odpowiedzialności. Niniejsza gwarancja nie obejmuje
    szkód będących wynikiem braku dbałości, nieostrożnego obchodzenia
    się lub użytkowania niezgodnego z przeznaczeniem, przeróbek bądź
    przypadkowego uszkodzenia; nie obejmuje również naturalnego
    uszkodzenia materiałów będącego skutkiem długotrwałego
    użytkowania (np. zużycia zamka błyskawicznego, otarcia materiału
    itp.). Z czasem nawet torby Lowepro ulegają zużyciu!"
    Ostatnio edytowane przez hackermuz ; 19-05-2011 o 16:19 Powód: Uzupełnienie posta

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów