Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie U nas też tak będzie? :)

http://technowinki.onet.pl/wiadomosc...0,artykul.html

Na szczęście rzadko podróżuję pociągiem ale u nas to samo. Myślę, że kultura by wymagała aby przynajmniej wyjść na korytarz (o ile tam też nie będzie się komuś przeszkadzać). Ostatni raz jechałem w Wawy do Kielc, gdyby nie żona to chyba bym jedną babę udusił. Bite 1,5godziny trajkotałą przez telefon. Chcąc nie chcąc 5 osób w przedziale w tym ja poznaliśmy życie osobiste i zawodowe tej kobiety i jej rozmówcy. Powinien być zakaz rozmawiania przez telefon w przedziałach albo wyznaczone do tego miejsce w pociągu.

Domyślnie

Geez, ja to zawsze mam wrażenie, że wszyscy współpasażerowie podsłu****ą ;oP
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Może wystarczyłoby poproszenie żeby rozmowę przeniosła na korytarz
    nie każdy jest "domyślny" w swoim przeszkadzaniu
    ps.
    piszę o Twoim przypadku
    Podpis zgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wonito Zobacz posta
    Może wystarczyłoby poproszenie żeby rozmowę przeniosła na korytarz
    LOL ;oD
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Są kieszonkowe zagłuszacze sygnału GSM.

Domyślnie

bardziej chodziło mi o to co Wy myślicie o rozmawianiu przez telefon w busach, pociągach itd. Nie mówię tutaj o zadzwonieniu żeby nas ktoś odebrał itd. ale o ciągnących się rozmowach prywatnych bądź zawodowych przy 'publiczności'.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Są kieszonkowe zagłuszacze sygnału GSM.
    całkowicie nielegalne - zagłuszać mogą jedynie organa ...
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kęty/Diest

Domyślnie

Phieee, co tam telefony. Ostatnio jechałem "ciopągiem" Kraków - Rzeszów. Para młodziaków, jak wynikało z rozmowy, studentów, od drobnego przytulania przeszła do wyrafinowanch pieszczot przy wszystkich pasażerach przedziału. Cieszyłem się, kiedy wysiadałem na docelowej stacji, że nie byłem świadkiem stosunku...

Domyślnie

No cóż, skoro ktoś nie ma kultury, ani jakiegokolwiek taktu to cóż, trzeba wyrwać takiego chwasta bo inaczej sie nie nauczy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    No cóż, skoro ktoś nie ma kultury, ani jakiegokolwiek taktu to cóż, trzeba wyrwać takiego chwasta bo inaczej sie nie nauczy...
    ...i ponieść odpowiedzialność za człowieka.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów