Close

Strona 175 z 705 PierwszyPierwszy ... 75125165173174175176177185225275675 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 741 do 1 750 z 7042

Domyślnie

-"U mnie nadal wszystko ok, jestem bardzo zadowolony z mojej puszki."-
    Uff a już myślałem że tylko na mnie padło i mam monopol na czerpanie radości z posiadanego d7000 ale na szczęście są też inni ,to dobrze!
    Rafał myślę że mimo wszystko jest nadzieja i dla ciebie jak to było "przecież nie może padać cały czas" film Kruk.
    I dla Fatmana zaświeci słońce nad D7000 dla niego i dla innych zawiedzionych tym aparatem.
    Przynajmniej mam taką nadzieję -tym bardziej że dla amatora do zajefajny i wypasiony aparat.
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Ja również dopisujes ię do grona zadowolonych użytkowników D7000
    Jeszcze tylko żeby pojawił się w Polsce grip Meike do tej puchy... bo oryginał przegięty jest z ceną
    ... i będzie cacy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LordYoghurt Zobacz posta
    Grey, robiłeś coś z kolorami? Bardzo ładny, naturalny odcień skóry.
    Jedynie wypełnienia świateł, kontrast... takie kolorki wychodzą z tej puszki (naturalne)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grey Zobacz posta
    Jedynie wypełnienia świateł, kontrast... takie kolorki wychodzą z tej puszki (naturalne)
    No i odpowiedni obiektyw

Jakim szkiełkiem robione były te zdjęcia?

U mnie jak na razie także wszystko w porządku Parę sampli...

Ostatnio edytowane przez mihow ; 18-05-2011 o 21:21
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mihow Zobacz posta
    No i odpowiedni obiektyw

standard
    , czyli sigma 18_50 2.8 i nikkor 30 1,8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mihow Zobacz posta
    No i odpowiedni obiektyw
    mihow, a Twoje? Z winiety na #3 wnoszę że to było robione 17-70, zgadłem? Kolory i kontrast podbijałeś? Bo na wspomnianym #3 aż krzyczą.

Raz jeszcze to powiem - fantastyczna kolorystyka skóry, dopiero teraz wiem czego mi w D90 brakuje. I wiem, że nawet D700 przy całej jego fantastyczności mi tego nie da. Tam trzeba brać RAW na warsztat i obrabiać.

Chrzanić filmy z AF, wysokie ISO, czy 39 pól AF - chciałbym, ale jakoś mi się żyje bez nich z D90. Ale te kolory!!!
    x100s

Domyślnie

Widze, ze emocje troche ostygly i coraz wiecej pozytywnych wpisow ;] jest ktos, kto kupowal aparat niedawno i ma jeszcze jakies problemy z AF lub olejem? D7000 kusi, ale wydawanie dodatkowego tysiaka w porownaniu z D90 to juz jest mooocne przekroczenie budzetu i jesli juz zdecydowalbym sie na taki desperacki ruch, to chce miec sprzet sprawny, ktorego nie bede musial wysylac co tydzien do serwisu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robber Zobacz posta
    chce miec sprzet sprawny, ktorego nie bede musial wysylac co tydzien do serwisu...
    I tak jesteś wśród szczęśliwców (do których i ja się zaliczam), którzy mają serwis na miejscu i nie muszą słać paczek przez pół polski Dlatego sam skłaniam się do zmiany D90 na D7000.
    Czy są jakieś potwierdzone sposoby na selekcję, które body jest OK pod względem AF, a które nie? Numery seryjne, jakieś procedury testowe z konkretnymi obiektywami itp.?
    x100s

Domyślnie

Wszytko jest w wątkach o d7000 - jakiś tydzień czytania non-stop i wszystko będzie jasne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LordYoghurt Zobacz posta
    I tak jesteś wśród szczęśliwców (do których i ja się zaliczam), którzy mają serwis na miejscu i nie muszą słać paczek przez pół polski Dlatego sam skłaniam się do zmiany D90 na D7000.
    Czy są jakieś potwierdzone sposoby na selekcję, które body jest OK pod względem AF, a które nie? Numery seryjne, jakieś procedury testowe z konkretnymi obiektywami itp.?
    Na Twoim miejscu nie ryzykowałbym, masz jasne szkła, jeśli fotogarafujesz często w różnych warunkach, to możesz się bardzo rozczarować powtarzalnością działania af w D7000.

Strona 175 z 705 PierwszyPierwszy ... 75125165173174175176177185225275675 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów