Jeśli można to podepnę się z pytaniem. Co zrobić aby sb600 błyskała zdalnie sama bez wbudowanej lampy w D90? Bo błyskają mi obie. Bo chyba jest możliwość wyłączyć wbudowaną? W ustawieniach mam ją wyłączoną niby a błyska.
Szukaj
Jeśli można to podepnę się z pytaniem. Co zrobić aby sb600 błyskała zdalnie sama bez wbudowanej lampy w D90? Bo błyskają mi obie. Bo chyba jest możliwość wyłączyć wbudowaną? W ustawieniach mam ją wyłączoną niby a błyska.
czy widać udział wbudowanej na zdjęciu?W ustawieniach mam ją wyłączoną niby a błyska.
wbudowana steruje sb 600 przez te błyski, zostaje ci albo użyć Su-800 albo przesłonić wbudowaną np. kliszą która będzie przepuszczała podczerwień.
X-E2, 18/2 ; benro 550EX-BH-1
Dzięki za pomoc. Czyli wbudowana musi błyskać aby uruchomic zewnętrzną. Ale czy jej moc błysku jest automatycznie ustawiona jako minimalna czy jakoś się te reguluje?
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
I wszystko jasne. Takiej odpowiedzi przecież każdy oczekuje zadając pytanie na forum.W menu, a dokładnie gdzie przeczytaj sobie w instrukcji.
Tak, siłę błysku usatawia się obok funkcji włącz/wyłącz wbudowamą. Jest na sztywno ustawiona 1/1 ale bez możliwośći zmiany. Dlatego myślałem że może gdzieś jeszcze coś dodatkowo ustawiam . Wynika z tego że przy opcji "wyłączona wbudowana" 1/1 aparat sam ustawia minimalną. Dziękuję wszystkim za pomoc i pozdrawiam.
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Skontaktuj się z nami