Szukaj
Male i w pionie. Nic nie widac. No i te HDRy...
Dzieki za opinie.
Jak wspomnialem - pierwsze podejscie.
Jednak przy tego typu walkach wydaje mi sie, ze lepiej robic w pionie. To nie box gdzie wystarczy kadrowac od pasa. Calosc jest bardzo dynamiczna i glupio bylo by ucinac nogi. Ponadto nawet nogi z dystansu jakos nieczesto szly. Pierwsze 2 walki kadrowalem w poziomie, ale w wiekszosci mi to nie wyszlo (moze jeszcze tego nie lapie).
Zapewniam ze nie ma tam zadnych hdrow. W lr sharpness, contrast, clarity, saturation i lekka wineta. Ponadto uzylem recovery bo gdzie niegdzie na ciele byly zbytnie wypalenia.
Pozdrawiam
Tomek
Pierwsze i drugie bardzo mi się podobają - naprawdę czuć dynamikę, świetnie uchwycony moment.
Czwarte również ok, trzecie najmniej - MuayThai i kobiety to jakoś jednak nie to.
Momenty może i niezłe, ale grubo przesadzony kontrast i ciemność nie dodają tym zdjęć uroku.
N
NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG
bardzo mi podchodzi wysoki kontrast w tego typu zdjeciach... to nie prasówka zeby bylo szaro buro![]()
Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
www.blog.pressfocus.pl
5 bardzo mi się podoba coś to zdjęcie w sobie ma poprzez odbiór. M.in. przez światło i obróbkę
A co do fotografii z walki jakoś takie kadry za długie dla mnie. Ale ja się nie znamMówię co czuje
![]()
Serdecznie,
hubertadamczyk.pl
Skontaktuj się z nami