Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Pytanie... :)

Domyślnie

Nikt Tobie nie da gotowej recepty. 99% pewności daje: skalibrowany monitor + wgrany profil labu + ew. znajomy w labie, aby coś i tak nie pogrzebali
    Ja bym mimo wszystko zrobił najpierw pocztówkę i sprawdził. Pamiętaj też, że np. odbitka 60x40 to wcale nie jest 60x40 Sprawdź tutaj.
    Wielka odbitka lepiej prezentuje się matowa, zwłaszcza gdy pójdzie jeszcze pod szkło. Na wierzchu np. ostatnio modne na płycie winny być zabezpieczone, bo zblakną za jakiś czas. Nie przesadzać z ostrzeniem - dużych formatów i tak nikt z bliska nie ogląda, a może wyglądać sztucznie.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

A nie lepiej było misia w pionie skadrować?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    A nie lepiej było misia w pionie skadrować?
    No, skoro tak mówisz zapewne tak Ja to jestem narwana ciotka i jak go widzę to już nie myślę.
    A z tego oryginalu nie wyjdzie mi ladnie w pionie ;( Mam tych jego fotek, wiadomo, zatrzęsienie, ale ta minka mi akurat tak się spodobala...
    Inna rzecz, że nie jestem obeznana w teorii więc jak mi nawet fotka wyjdzię przyzwoicie, to przypadek. A tu jak na złość- minka i "model" - (jak dla mnie oczywiście) marzenie, a fotograf d...a!
    No nic, mam takie szczęście, że dzieci mojej sis są boooskie i baaardzo fotogeniczne = jest na kim ćwiczyć.
    Więc siedzę teraz i czytam tu te Wasze instrukcje różniste i chłonę...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 11-05-2011 o 21:39 Powód: orto. ("orginału")

Domyślnie

No dobrze - przenoszę do sugerowanego wcześniej działu.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    No dobrze - przenoszę do sugerowanego wcześniej działu.
    Dzięki, i przepraszam za kłopot

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów