To pierwsze zdjęcie przesłane przeze mnie na tym forum więc byłbym wdzięczny za podpowiedzi.
Od razu powiem że miałem pewne kłopoty ze zmniejszeniem tego zdjęcia i wyostrzeniem bo wyszło chyba średnio.
Szukaj
To pierwsze zdjęcie przesłane przeze mnie na tym forum więc byłbym wdzięczny za podpowiedzi.
Od razu powiem że miałem pewne kłopoty ze zmniejszeniem tego zdjęcia i wyostrzeniem bo wyszło chyba średnio.
a ten pomost musi tyle kadru zajmować?poza tym kadr średni i bez wyrazu, a miejscówa z ogromnym potencjałem
tylko może nie w tym momencie ??? ... chociaż jakby poszkać ?
pozdrawiam
Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES
Ciekawie wprowadza ten pomost w wodę, chce się skoczyć. Ale kolory i światło nie zachwycają.
tak! i złamać kręgosłup PŁYTKA WYOBRAŹNIA TO KALECTWO!!!
Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES
Po pierwsze to nie pomost tylko keja wyciągnięta na brzeg i raczej nie ma jak z niej skoczyć do wody :P
Po drugie - kolory. Próbowałem wyciągnąć trochę czerwieni, dlatego taki kolor.
Jak zrobić tak żeby było trochę czerwono ale i drzewa były zieleńsze?
Nikon D5000 + Sigma 8mm f/3.5 EX DG Fisheye, N AF 50 mm f/1.8D, N AF-S 18-105 f/3.5-5.6 G DX ED VR
www.studioreklam.com.pl
No tak, w sumie to było w godzinach przedpołudniowych i było dość duże zachmurzenie, wiatr i ogólnie ponuro.
To chyba widać przede wszystkim na tym zdjęciu. Jeśli tam jeszcze pojadę (a planuję) to spróbuję się zedrzeć przed wschodem słońca i może coś wyjdzie jak będzie ładna pogoda.
Nikon http://greg77.com/
Skontaktuj się z nami