Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: kinnego bay

Domyślnie kinnego bay

mam nadzieje ze sie komuś spodoba a jak nie to niech przynajmniej napisze dlaczego

Kinnego bay

Domyślnie

Niezle......glowy nie urywa, ale podoba sie!

Domyślnie

Mi się podoba .
    Widać staranność kadrowo-obróbkową. Troszeczkę szkoda, że później nie poczynione.
    Niebo mogło ładnie się wybarwić, ale nie zawsze się ma to, coby się chciało .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Mi się podoba .
    Widać staranność kadrowo-obróbkową. Troszeczkę szkoda, że później nie poczynione.
    Niebo mogło ładnie się wybarwić, ale nie zawsze się ma to, coby się chciało .
    tak ogólnie to nic tego poranka nie zapowiadało się ciekawie jak tam zajechałem to jeszcze było ciemno jak zaczeło świtać to pokazało się szare do D.... niebo zwinołem graty i do samochodu ale po drodze zauwazyłem coś takiego wielkigo w kolorze malinowym przedzierającego sie przez chmury okazało sie ze to łysy wiec jak on może to słońce pewnie

jeszcze takie 17 min wczesniej

Domyślnie

Nie ma lipy, z kapci nie wyrywa, ale lekcje odrobiles.

Domyślnie

dzieki za komentarze w sobote majorka mam nadzieje ze coś sie uda z tamtąd przywieźć
    Ps. lece do Alcudia mże ktos był i pamieta jakies ciekawe miejsca

Domyślnie

Ale kalosze to założyłeś wysokie, nie?
    Pozdrawiam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez avenarius Zobacz posta
    Ale kalosze to założyłeś wysokie, nie?
    w sumeie to nie jeszcze sie nie dorobiłem najgorszy jest pierwszy raz później jak jesteś mokry to już nie jest źle tam stałem po kolana

Domyślnie

A jeszcze tak zapytam... Strzelałeś z ręki czy moczyłeś statyw? Bo masz dość długie czasy naświetlania.
    Pozdrawiam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez avenarius Zobacz posta
    A jeszcze tak zapytam... Strzelałeś z ręki czy moczyłeś statyw? Bo masz dość długie czasy naświetlania.
    statyw w wodzie i ja razem z nim robiłem na 1/5 sek. to z ręki za długo

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów