Szukaj
Świetna reklama
Pursue happiness with diligence
Przeglądając reportaż z pucowania Focusa, przypomniał mi się jeden moment, kiedy jako młody łepek dojeżdżałem do szkoły państwowymi PKS-ami. Na drzwiach jednego, totalnie ześwinionego widziałem nalepkę: "Czysty samochód oznaką choroby umysłowej właściciela".
JA odnośnie Focusa... zwyczajny Car Detailing, i tak naprawdę nic niezwykłego, poza tym że gość używa koszmarnie drogich kosmetykó SwissVaxa, mało co jest droższe - tylko Zymol i tym podobne. W Polsce to nieznane, acz piękne hobby. A różnica na kosmetykach samochodowych jest ogromna. Umyjcie sobie auto zwykłym Turtle Vax, a Turle Platinium albo czymś takim, to auto jest inaczej umyte i lakier też inny. Kiedyś w internecie chodził obrazek z taką czarną Jettą IV... to było coś, bo ten focus to izi robota
Anglicy to kochają, a w Polsce to rośnie powoli. Sam czasem myślę czy nie otworzyć takiego zakładu co by to robił, tylko do tego trzeba pasjonatów i masę wiedzy a nie byle robola z ulicy do mycia auta
Pozdrawiam wszystkich detailowców
jak ktoś lubi się tak bawić to ok, ale jakbym miał myć swój samochód 30h to bym musiał chyba mieć odziedziczoną dużą kasę i nic innego nie robić, ale przyznam że efekt niezły
![]()
szkoda, że to już nie to samo forum...
to raczej w kategorii humoru typu <sciana>
ale są tacy któym to się spodoba
Ostatnio edytowane przez sibelio ; 04-05-2011 o 23:18
Boże...
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Skontaktuj się z nami