Technicznie doskonałe, ale czy tylko mnie razi poza na 3? Pytam w kontekście ustosunkowania się do własnego odbioruTylko ja widzę nienaturalność, nawet po hipotetycznej kresce? Jeśli tak to uznam, że jestem inny...
Szukaj
Technicznie doskonałe, ale czy tylko mnie razi poza na 3? Pytam w kontekście ustosunkowania się do własnego odbioruTylko ja widzę nienaturalność, nawet po hipotetycznej kresce? Jeśli tak to uznam, że jestem inny...
ale czemu na siłe szukacie "kreski" ?![]()
Przepiekna kobieta .
No cóż, modelka jest znana z tego że ma mimikę a'la Nosferatu...
Zaświecone mniodzio, no ale cóż...
Na 1 nieciekawie wyszedł układ wycięcia dekoltu. Dwójka byłaby rewelacyjna jako pionowy portret bez tej krwistej stylizacji. I być może z lekko zmienionym układem dłoni. Światełko i obróbka piękne. Na 3 nie pasuje układ rąk. Na wszystkich strużki mało przekonywujące i autentyczne.
No właśnie tak myślałem, bo nie sama krew wygląda nieprawdziwie ile jej rozkład, strużki. Sugerują, że wykonywała jakieś dziwne ruchy głową w tym czasie, albo miała ją jakoś przekrzywioną. Sam nie wiem. A może po prostu za ładnie wyszły? Tak czasem bywa, że naturalne rzeczy wydają się sztuczne, bo są zbyt perfekcyjne.
amerykanskie i to mi się w nich podoba
Skontaktuj się z nami