Szukaj
W 1 przeszkadza mi zasłonięte oko. W 2 kadry przyjemny. Mam wrażenie, że zdjęcia są za jasne.
mi przeszkadza stylizacja która nie pasuje do modelki, nie pasuje też światło...
Dzieki hobbits! Tak z tym okiem to niestety na wszystkich tak wyszło, trochę wiatr, trochę poza i niesforne loczki. U mnie nie są za jasne, trochę rozświetlone, ale moze masz lepszy monitor.
Dzieki za uwagi Sapphiron! A co dokładnie ze swiatełkiem nie tak? Czy za jasne faktycznie, czy coś innego? Co do stylizacji, to trafiłeś. Zdjęcia planowaliśmy w innym miejscu, dlatego też strój był dostosowany do tamtego. Ale nie dotarliśmy, bo tu nam się spodobałomi przeszkadza stylizacja która nie pasuje do modelki, nie pasuje też światło...Trzeba tu jeszcze wrócić w bardziej mrocznej stylizacji
![]()
D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy
Stylizacja nie pasuje przede wszystkim do modelki, a nie miejsca. Obcisła bluzka, takież spodnie, przepasanie na brzuchu tworzą z tej kobiety baleronik, żeby nie powiedzieć salcesonik.
BolzZ przesadzaszZdjęcia się podobają , Może troszkę był dał ciemniej
Na pewno trochę przesadzam, ale chciałem dobitnie podkreślić, że "do modelki" to nie to samo co "do miejsca", żeby dikanda nie miała wątpliwości![]()
D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy
Skontaktuj się z nami