Szukaj
Ciekawe dlaczego wszyscy za Bartkiem jak to ja pierwszy o horyzoncie wspomniałem??
Ostatnio edytowane przez jacekz40 ; 21-04-2011 o 12:10
Przyznaje sie ja jako pierwszy ze utrzymuje kontakty poza forowe z autorem tego watku, Andrzejem ponadto z: Klarensem, Kultenem, Jarkiem, Hoobiem, Boryszukiem, Strusiem, Martinezem... i naleze do TWA![]()
Chyba to oczywiste, ze nikoniarze sie spotykaja i sie przyjaznia...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Ale jeszcze nikt nikomu nie wytknął ,ze go lubi lub nie. Sorki Andrzeju za zamieszanie.
Uległeś i ulegaj dalej, warto.
Odnośnie horyzontu i walącej się wieży, to mamy do czynienia z klasycznym przykładem dla szkół, że Ziemia jest okrągła. Gdyby Platon zamiast bąki zbijać trochę pofocił, to by głupot nie gadał, że Ziemia jest płaska.
Czekam niecierpliwie kiedy zamiast kłócenia się o to kto pierwszy wytknął błąd koledze, nastąpi spór o to kto pierwszy zasponsorował i wypromował kolegę na wysokie europejskie salony. To będzie bardziej emocjonujące.![]()
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Wszak widzę doskonale, że wszyscy sobie jaja robicie. Ja zdecydowanie wolę trochę luzu i żartów a nie taka wielka powaga jak w wojsku. Widzę, że się przekomarzacie ale zasponsorować i wypromować oraz być czyimś menedżerem to jest godne polecenia. Którego kolegi? którego chcecie, do wyboru i do koloru. Przy kimś sławnym to i o sponsorze czasami wspomną, lepsze to niż nic ...
Myślę, że nie muszę pisać, że żartuję sobie, przecież to z treści wyraźnie widać.
Odnośnie jaj (Wielkanocnych). W wojsku jeden oficer mówił: "Wyczyście buty tak aby się świeciły jak psu jaja na Wielkanoc".
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Skontaktuj się z nami