Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Uległem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Bardzo przyjemnie - ciekawy kadr i kolorki. Jedyny minus to ten horyzont
    I wszystko jasne, podoba się
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie Uległem...

Ciekawe dlaczego wszyscy za Bartkiem jak to ja pierwszy o horyzoncie wspomniałem ??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Ciekawe dlaczego wszyscy za Bartkiem jak to ja pierwszy o horyzoncie wspomniałem ??
    Bo Cię nie lubią no nie za brutalnie... inaczej Bartka lubią bardziej
    P.S. A tak zupełnie na marginesie to ja byłem pierwszy
    WESOŁYCH ŚWIĄT
    Ostatnio edytowane przez jacekz40 ; 21-04-2011 o 12:10

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Bo Cię nie lubią no nie za brutalnie... inaczej Bartka lubią bardziej
    P.S. A tak zupełnie na marginesie to ja byłem pierwszy
    WESOŁYCH ŚWIĄT
    Czyli to jest potwierdzenie ,że T.W.A istnieje i to nie są plotki

Domyślnie

Czyli to jest potwierdzenie ,że T.W.A istnieje i to nie są plotki
    W związku z tym proponuję powołać komisję nadzwyczajną celem ustalenia:
    kto z kim, po co i na co... no i dlaczego???
    Moderator musiałby jakiś osobny wątek założyć, żeby tu śmietnika autorowi nie zrobić.

Domyślnie

Przyznaje sie ja jako pierwszy ze utrzymuje kontakty poza forowe z autorem tego watku, Andrzejem ponadto z: Klarensem, Kultenem, Jarkiem, Hoobiem, Boryszukiem, Strusiem, Martinezem... i naleze do TWA

Chyba to oczywiste, ze nikoniarze sie spotykaja i sie przyjaznia...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie Uległem...

Ale jeszcze nikt nikomu nie wytknął ,ze go lubi lub nie. Sorki Andrzeju za zamieszanie.

Talking

Uległeś i ulegaj dalej, warto.

Odnośnie horyzontu i walącej się wieży, to mamy do czynienia z klasycznym przykładem dla szkół, że Ziemia jest okrągła. Gdyby Platon zamiast bąki zbijać trochę pofocił, to by głupot nie gadał, że Ziemia jest płaska.

Czekam niecierpliwie kiedy zamiast kłócenia się o to kto pierwszy wytknął błąd koledze, nastąpi spór o to kto pierwszy zasponsorował i wypromował kolegę na wysokie europejskie salony. To będzie bardziej emocjonujące.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    Uległeś i ulegaj dalej, warto.

Odnośnie horyzontu i walącej się wieży, to mamy do czynienia z klasycznym przykładem dla szkół, że Ziemia jest okrągła. Gdyby Platon zamiast bąki zbijać trochę pofocił, to by głupot nie gadał, że Ziemia jest płaska.

Czekam niecierpliwie kiedy zamiast kłócenia się o to kto pierwszy wytknął błąd koledze, nastąpi spór o to kto pierwszy zasponsorował i wypromował kolegę na wysokie europejskie salony. To będzie bardziej emocjonujące.
    Tu nikt się nie kłoci co najwyżej jaja (Wielkanocne) sobie robi
    a co do drugiej części - to nie zrozumiałem o którego kolegę chodzi? Jak ma być tak emocjonująco to trzeba jaśniej - o kim mowa

Talking

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Tu nikt się nie kłoci co najwyżej jaja (Wielkanocne) sobie robi
    a co do drugiej części - to nie zrozumiałem o którego kolegę chodzi? Jak ma być tak emocjonująco to trzeba jaśniej - o kim mowa
    Wszak widzę doskonale, że wszyscy sobie jaja robicie. Ja zdecydowanie wolę trochę luzu i żartów a nie taka wielka powaga jak w wojsku. Widzę, że się przekomarzacie ale zasponsorować i wypromować oraz być czyimś menedżerem to jest godne polecenia. Którego kolegi? którego chcecie, do wyboru i do koloru. Przy kimś sławnym to i o sponsorze czasami wspomną, lepsze to niż nic ...

Myślę, że nie muszę pisać, że żartuję sobie, przecież to z treści wyraźnie widać.

Odnośnie jaj (Wielkanocnych). W wojsku jeden oficer mówił: "Wyczyście buty tak aby się świeciły jak psu jaja na Wielkanoc".
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów