Ej! Haaaalo! Oficjalnie nie ma takiego obiektywu a wy mu już metkę z ceną przyklejacie?
S4INT; Nie - "ten po środku" to nie ja; mnie można spotkać przy gablotach (jutro przed zamknięciem targów również)
Szukaj
Ej! Haaaalo! Oficjalnie nie ma takiego obiektywu a wy mu już metkę z ceną przyklejacie?
S4INT; Nie - "ten po środku" to nie ja; mnie można spotkać przy gablotach (jutro przed zamknięciem targów również)
Nikoniarz-majsterkowicz
...bo ludzie narzekają, że śrubokręt....., że wolny......, że nie przeostrza małych zmian ostrości....a potem pojawia się AF-S i nagle śrubokręt okazuje się całkiem szybki, i ogniskujący całkiem celnie
A pierścieniowi przysłony powiedzmy grupowe: "żegnaj....."
Nikoniarz-majsterkowicz
Póżniej się powie że ogniskowa taka nijaka,że ni to pies ni wydra![]()
D700,Samsung NX1/NX300,30/2,20/2,8,16/2,4,Samyang12/2,N.35-70/2.8D,N.70-200/4G VRIII,Samyang 85/1,4,SB800
Ooo, miły prezent od Nikona, stawiam 600-700 zł na wejściu :>
Wpisujcie miasta, które czekają na 85/1.8G :P
D200 MB-D200 D60 | 35 85 | SB-800
Bedzie na polce, to pogadamy. Ja sie nie podpalam.
Z drugiej strony nie dziwia mnie takie nagle zwroty opinii o oiektywach, jesli zwrocic uwage na niedawne premiery nikona. Fajna rozdzielczosc kosztem sporej aerracji, za wysokie pieniadze.
Jesli to bedzie sprzet klasy 35/1.8g to cudow nie oczekuje. Znaczy sie, optyka bedzie zacna, ale reszta 'made in china'.
Skontaktuj się z nami