Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Chałupy II

Domyślnie

Dwójka trochę bez ostrości, za to jedynka ok. Dobre warunki do memłania. Ja lubię takie foty, ale to za mało by wpaść w zachwyt.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Podpisuję się pod 1 - jest wszystko: pierwszy plan, drugi i trzeci też, dobre mocne punkty, ładne, naturalne kolory

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Dwójka trochę bez ostrości, za to jedynka ok. Dobre warunki do memłania. Ja lubię takie foty, ale to za mało by wpaść w zachwyt.
    Oj Andrzejku co do ostrości - bo szukasz jej tam gdzie nie ma a ona sobie siedzi tam gdzie miała być

Domyślnie

Jedyneczka calkiem przyjemna
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Oj Andrzejku co do ostrości - bo szukasz jej tam gdzie nie ma a ona sobie siedzi tam gdzie miała być
    Może za duże uproszczenie użyłem, widzę gdzie ostrość siedzi, ale mi to tu nie gra, nic szczególnego w niej nie ma. Takie foty lepiej grają z ostrością spod butów.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

W dwójce faktycznie ostrość za daleko....chociaż może nie. Fajnie się ogląda.

Domyślnie

Ładnie poukładane w kadrze.Pozdrawiam

Domyślnie

...kadry bardzo fajnie poukładane, ostrość faktycznie dość kontrowersyjna... dwójeczka przypomniała mi jak mocno wiałoma moc.

ps: Ty już chyba wyczerpałeś wszystkie kadry to ja już nic nie pokażę
    Ostatnio edytowane przez touran ; 19-04-2011 o 21:33 Powód: LIT.

Domyślnie

W dwójce ostrość jest we właściwym miejscu, tyle że lewy dół jest zbyt jasny i przez to odciąga uwagę przez co zwraca się uwagę, ze jest nieostry.
    Za to jedynka zdecydowanie na plus.
    D700/D300 N24-70/2,8 N105/2,8 VR SB-900

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów