Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Odbicia

Domyślnie Odbicia

Zapraszam do komentarzy

1.

2.

3.

4.

5.

Domyślnie

Fajne obrazki ale na 3 pierwszych jakas sie galazka wtrynia... jak dla mnie 4 jest swietna!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

jak dla mnie to za małe. Okulary niestety zgubiłem i szczegółów nie widzę ... pierwsze trzy kadry z gałązkami co rozprasza. Nr 4 bez LD rogu i wyciągnięcie z nieba czegoś więcej, mogło by zbudzić jakieś zainteresowanie .Ostatnie prawie 50/50 mi nie pasuje całkowicie

Domyślnie

Wszystkie są prawie fifty/fifty bo tematem są odbicia, a trudno to pokazywać w innych proporcjach. Zresztą - co złego w tych połówkach? Nie wiem, nie lubię powtarzania "starych ludowych mądrości", bo są na ogół g... warte.
    Poza ostatnim wszystkie lekko przechylone w prawo. Pierwsze 3 trochę takie smutne, bez życia. Jedynka chyba najlepsza, ale troszkę saturacji by ją ożywiło.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 19-04-2011 o 01:17
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Mi się podobają. Ładnie, tak proporcjonalnie się odbija wszystko. Tylko rzeczywiście na 1-3 przeszkadzają te gałęzie wyrastające z góry.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Wszystkie są prawie fifty/fifty bo tematem są odbicia, a trudno to pokazywać w innych proporcjach. Zresztą - co złego w tych połówkach? Nie wiem, nie lubię powtarzania "starych ludowych mądrości", bo są na ogół g... warte.
    Poza ostatnim wszystkie lekko przechylone w prawo. Pierwsze 3 trochę takie smutne, bez życia. Jedynka chyba najlepsza, ale troszkę saturacji by ją ożywiło.
    nie chodziło mi o wszystkie tylko o ten jeden przypadek . Ogólnie dobre 50/50 nie jest złe

Domyślnie

O to mi chodziło: każde dobre nie jest złe .
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Barczo wszystkim dziękuję za komentarze:

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Fakt, jak tylko siądę do kompa to będę prostował

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Fajne obrazki ale na 3 pierwszych jakas sie galazka wtrynia... jak dla mnie 4 jest swietna!
    Cytat Zamieszczone przez travis69 Zobacz posta
    Mi się podobają. Ładnie, tak proporcjonalnie się odbija wszystko. Tylko rzeczywiście na 1-3 przeszkadzają te gałęzie wyrastające z góry.
    Mi osobiście nie przeszkadzały, ale widzę, że w odbiorze i innych tak, a zatem muszę się ich pozbyć

Domyślnie

Czwórkę masz fajną, zamek wygląda jakoś tak dostojnie...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Mi te odbicia się podobają,no może bez tych wystających gałązek.Pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów