Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Audi A5 Sportback

20min sesyjka na potrzeby allegro

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    nic

Domyślnie

czy naprawdę uważasz, że taki syf w tle pasuje do tego samochodu?
    aparaty i obiektywy

Domyślnie

miejscówka ta została wybrana ze względu na odległość a w zasadzie jej brak. po wszystkim stwierdzam jednak że ten syf mi się podoba, dla mnie ciekawie kontrastuje z autem. Nie każdy mam las szklanych wieżowców jak w Warszawie
    nic

Domyślnie

Kiedyś też zrobiłem zdjęcia audi na takiej miejscówce i od razu jak tam przyjechałem to wiedziałem że to błąd. To nie jest fura na takie tło.
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slivus Zobacz posta
    miejscówka ta została wybrana ze względu na odległość a w zasadzie jej brak. po wszystkim stwierdzam jednak że ten syf mi się podoba, dla mnie ciekawie kontrastuje z autem. Nie każdy mam las szklanych wieżowców jak w Warszawie
    Wbrew pozorom, przy odrobinie chęci w każdej miejscówce można coś fajnego znaleść, weżmy na przykład zdjęcie nr 3. gdybyś podjechał do przodu jakieś 8-10 metrów nie miałbyś tych głupich drzwi wyrastających z samochodu ani nieciekawego muru. tamten dalej jest znacznie ciekawszy. dodatkowo gdybyś zrobił to nieco ciaśniej i z niższej perspektywy mniej byłoby krzaków i innych rozpraszaczy.
    aparaty i obiektywy

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Polkowice

Domyślnie

Kadrowo tzn. bez bałaganu w tle podchodzi mi 4 i 5.
    D200 i kilka klamotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robi200 Zobacz posta
    czy naprawdę uważasz, że taki syf w tle pasuje do tego samochodu?
    No właśnie mz pasuje. Taki "niesprzyjający" teren podkreśla właściwości auta, jego pazur Fajne kolorki - - sądzę, że auto szybko pójdzie

Uprawnienia umieszczania postów