Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Garrett Hayden i jego matowa Integra

Witam

Pierwsze koty za ploty

pierwsza próba - nocna sesja piątkowa z czarnym matowym autem - czyli najgorsza możliwość jaka istnieje Ogólnie zadowolony choć widzę ile jeszcze nauki i praktyki potrzeba żeby wyglądało jak sobie wymyśliłem.

Zapraszam
    1.

2.

3.

Darek

Domyślnie

Zadanie miałeś bardzo trudne. Wiem, że sam bym nie podołał, to też gratulacje dla Ciebie. Mi brakuje nieco odcięcia tego auta od tła na 2, 3. Na 2 pewnie pomogło by postawienie lamp prostopadle do auta, po obu bokach, na wysokości drzwi. Na 3 natomiast próbowałbym postawić jedną lampę za samochodem. Ogólnie jest ok.

A maszyna świetna.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

dzieki , wiem gdzie zmoczyłem i ten dach będzie mnie prześladował heheh

zabrakło jednej lampy ale jak wroci z sewisu to moze da sie poprawić .
    Największy problem byl nie wiedzieliśmy czy auto przeżyje za parę godzin w takim stanie ( skończyliśmy o 3 w nocy a o 6 juz bylo na torze ) - sesja powiedzmy na bardzo szybko o 22 kończyliśmy kłaść naklejki.

Darek
    Ostatnio edytowane przez dzygit ; 12-04-2011 o 22:03

Domyślnie

1 i 3 fajne ujęcia a to światło ... nic dodać nic ująć.

Domyślnie

3x flash i 2 bowensy jednego zabrakło

dzięki za komentarze

Darek

Domyślnie

ogolnie fajnie
    ale na jedynce bliki na zderzaku niepotrzebne, na dwojce i trojce tak jak napisał Coroner - fura zlewa się z tłem ...
    ale kierunek jak najbardziej dobry

Domyślnie

za twarde światło, a na każdym odbija się na aucie jakbyś wbudowaną smażył - mocne cienie pod autem nie pomagają. Jak na tyle oświetlenia co użyłeś....to chyba wszystko rozstawione było maksymalnie 2m od Ciebie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez theQ Zobacz posta
    ogolnie fajnie
    ale na jedynce bliki na zderzaku niepotrzebne, na dwojce i trojce tak jak napisał Coroner - fura zlewa się z tłem ...
    ale kierunek jak najbardziej dobry
    odbicia hmm ok niektóre sa pożądane bo widać auta linie a niektóre nie

Cytat Zamieszczone przez Tommy Zobacz posta
    za twarde światło, a na każdym odbija się na aucie jakbyś wbudowaną smażył - mocne cienie pod autem nie pomagają. Jak na tyle oświetlenia co użyłeś....to chyba wszystko rozstawione było maksymalnie 2m od Ciebie
    To była wąska ulica 6 m max szerokości , 3 flashe ustawione do wyciągnięcia kształtów auta jeden bil prosto , 2 duże biły w bruk po prawej i po lewej przed auto dla rozświetlenia wszystkiego - to jedyne co mi sie udalo tam wywalczyć bo kolor i godzina nie pomagały wcale.

Zamierzam to powtórzyć możne wyjdzie lepiej z 3 głowica- bo meczy mnie to jak to zrobić zęby nie zgubić szczegółów i nie mieć blinkow na czarnym matowym aucie.

Dzieki za komentarze jak ktoś by miał jakieś pomysły lub doświadczenia w tym temacie z chęcią się dowiem i podejrzę gdzie popełniam błąd.

Darek

Uprawnienia umieszczania postów