Mój pierwszy post.Co sądzicie?
Szukaj
Mój pierwszy post.Co sądzicie?
Ostatnio edytowane przez swider ; 10-04-2011 o 01:45 Powód: Poprawienie linku.
Niech zgadnę... to jest oko kobiety w niebieskim kapturze
Witaj na forum![]()
no nie do końca zgadłeś:P ale oko kobiety, owszemWitam również i dzięki za pomoc.
Pomysł jakiś tam jest.
Jak już tak chciałeś, to: na rzęsach za ostro, na źrenicy za mdło. Brwi wyszły rozmazane a cień od niebieskiego za ostry.
Przy takim zbliżeniu drażni każde niedociągnięcie.
Tutaj jest... podpis
do tego drażnią niewydepilowane brwi i bałagan z włosami.
słuszna uwaga - przy tak ciasnym kadrze wszystko musi być dopracowane.
pozdr.
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
No dzieki za radypomysłem było samo oko, reszta faktycznie niedopracowana, tak jak teraz patrze. Pozdrawiam
Niestety oko za dobrze nie wyszło , gdyż uwidoczniło się jego "przywalenie" łukiem brwiowym. Czyli oko jest dośc głęboko wciśnięte w oczodół, co niedobrze wygląda. Górne rzęsy z tego "doła" wystają. Niepotrzebne pojedyncze włoski na twarzy . Pomysł pewnie nie jest zły (na samo oko) ale wyszło tak sobie
Pozdr .![]()
Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
Prawe
Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/
jako usprawiedliwienie dodam, że zdjęcie było robione przy bardzo silnym wietrze, i ciężko było te włosy zlikwidować, mimo starań.
I tym się różni pstryk od fotografii. Wykonując fotografię (w tej kategorii) zadaniem fotografa jest wyczekanie na odpowiednią chwilę, warunki pogodowe, dobranie modelki, obróbki, techniki wykonania itp itd. A wyżej mamy trochę dłużej ćwiczony pstryk.
To zdecydowanie za mało. Włóż więcej starań w stworzenie czegoś od początku do końca. Jeżeli tylko ambicje na to są.
są są, będę się starać
Skontaktuj się z nami