Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Uda się...

Domyślnie Uda się...

...czy się nie uda przekonać kogoś do widoku który zapodaję poniżej?
    Wszelakie opinie mile widziane.
    Zapraszam.

Dziękuję.

Domyślnie

Zaraz ktos powie, ze zwalona Go, ale jestem odmiennego zdania.
    Ogolnie bez rewelacji, ale przyzwoicie. Moze odrobiny fantazji zabraklo.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

No mnie zbytnio nie przekonałeś .
    Chyba, że miało się odnosić wrażenie jakoby ta palisado-barierka w oko miała zaraz się wpakować to OK .
    Horyzoncik też lekko chyba wygięło .
    Za oryginalny i eksperymentalny kadr plus .

Domyślnie

No ja za Pawlem, opisal doskonale co nie gra Moze gdyby barierka byla ostrzejsza.....moze....horyzont w miseczke

Domyślnie

Dzięki panowie.
    Co do miseczki...jest to rozległa zatoka,głeboko wcinająca się w głąb lądu(tam gdzie wiedzie wzrok mniej więcej).Przypływ ma tu w pionie kilka metrów,conajmniej więc myślę że ten ziemski uśmiech jet naturalnym wygięciem,przerysowanym przez szkło troszkę.Jednak jak dłużej się zastanowić to słupek powinien być wygięty w drugą stronę chyba... hmmm
    Co do GO to inne nie wchodziło w grę.
    Dzięki raz jeszcze.No i zapraszam do dalszego komentowania.

Domyślnie

Dodałbym jeszcze, iż jakość nieco niedomaga - widać to dość wyraźnie w postaci "kaszki" na balustradzie.

Domyślnie

Czy ta bariera miała coś zasłonić, bo nie bardzo rozumiem, po co akurat tak? Gdybyś chociaż o 20 cm się odsunął w prawo to wyszłoby chyba lepiej, przynajmniej ta łódka odsunęłaby się nieco od barierki.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Czy ta bariera miała coś zasłonić, bo nie bardzo rozumiem, po co akurat tak? Gdybyś chociaż o 20 cm się odsunął w prawo to wyszłoby chyba lepiej, przynajmniej ta łódka odsunęłaby się nieco od barierki.

Po co akurat tak?
    Nie wiem.Kadr mi się układa samoistnie.Zresztą niektóre długo kalkuluje a do niektórych podbiegam i z łapska-BANG!Idę dalej.Zresztą musiałbyś zapytać mnie jakieś 3 lata temu o to-teraz już nie pamiętam.Zdjęcie wstawiłem żeby dowiedzieć się ile osób zdoła ono "przekonać".Twoje uwagi Duder są może i słuszne, ale czy zdjęcie zyskałoby na ekspresji?...Tego się już raczej nie dowiemy.
    Dzięki za wpis.

Domyślnie

Jeśli założenie było takie aby wzrok po płocie biegł prosto w łódkę to Ci się udało
    Starannie obrobione - jak zawsze u Ciebie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów