...czy się nie uda przekonać kogoś do widoku który zapodaję poniżej?
Wszelakie opinie mile widziane.
Zapraszam.
Dziękuję.
Szukaj
...czy się nie uda przekonać kogoś do widoku który zapodaję poniżej?
Wszelakie opinie mile widziane.
Zapraszam.
Dziękuję.
Zaraz ktos powie, ze zwalona Go, ale jestem odmiennego zdania.
Ogolnie bez rewelacji, ale przyzwoicie. Moze odrobiny fantazji zabraklo.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
No mnie zbytnio nie przekonałeś.
Chyba, że miało się odnosić wrażenie jakoby ta palisado-barierka w oko miała zaraz się wpakować to OK.
Horyzoncik też lekko chyba wygięło.
Za oryginalny i eksperymentalny kadr plus.
No ja za Pawlem, opisal doskonale co nie graMoze gdyby barierka byla ostrzejsza.....moze....horyzont w miseczke
![]()
Nikon http://greg77.com/
Dzięki panowie.
Co do miseczki...jest to rozległa zatoka,głeboko wcinająca się w głąb lądu(tam gdzie wiedzie wzrok mniej więcej).Przypływ ma tu w pionie kilka metrów,conajmniej więc myślę że ten ziemski uśmiech jet naturalnym wygięciem,przerysowanym przez szkło troszkę.Jednak jak dłużej się zastanowić to słupek powinien być wygięty w drugą stronę chyba... hmmm
Co do GO to inne nie wchodziło w grę.
Dzięki raz jeszcze.No i zapraszam do dalszego komentowania.
Dodałbym jeszcze, iż jakość nieco niedomaga - widać to dość wyraźnie w postaci "kaszki" na balustradzie.
Bokeh to jest![]()
Czy ta bariera miała coś zasłonić, bo nie bardzo rozumiem, po co akurat tak? Gdybyś chociaż o 20 cm się odsunął w prawo to wyszłoby chyba lepiej, przynajmniej ta łódka odsunęłaby się nieco od barierki.
A new shit has come to light...
Po co akurat tak?
Nie wiem.Kadr mi się układa samoistnie.Zresztą niektóre długo kalkuluje a do niektórych podbiegam i z łapska-BANG!Idę dalej.Zresztą musiałbyś zapytać mnie jakieś 3 lata temu o to-teraz już nie pamiętam.Zdjęcie wstawiłem żeby dowiedzieć się ile osób zdoła ono "przekonać".Twoje uwagi Duder są może i słuszne, ale czy zdjęcie zyskałoby na ekspresji?...Tego się już raczej nie dowiemy.
Dzięki za wpis.
Jeśli założenie było takie aby wzrok po płocie biegł prosto w łódkę to Ci się udało
Starannie obrobione - jak zawsze u Ciebie
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Skontaktuj się z nami