Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

Nie do konca.

Podstawowe pytanie to czy kolega ktory napisal posta jest przedstawicielem ktorejs z tych firm. Jesli tak to odeslanie do komercji jak najbardziej sluszne.

Jesli nie, to pisze tak samo jak Ty czy ja. A wtedy po cholere go tam odsylac.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu Zobacz posta
    Nie do konca.

Podstawowe pytanie to czy kolega ktory napisal posta jest przedstawicielem ktorejs z tych firm. Jesli tak to odeslanie do komercji jak najbardziej sluszne.

Jesli nie, to pisze tak samo jak Ty czy ja. A wtedy po cholere go tam odsylac.
    Dla tego napisalem, ze "... wydaje mi sie ....". Ktos zaklada profil i pierwszy post to ani me ani be ani sie przywitac tylko nowina o dystrybutorze. I tyle.
    Mam dzisiaj tyle roboty, ze nie wiem co olac pierwsze.

Domyślnie

Gratuluję, założyłem konto w 2008 i czekałem w ukryciu na pojawienie się dystrybutora Thinkatanka. Następnym razem już nic nie napiszę . Schodzę do podziemia na następne 3 lata.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysiekmv Zobacz posta
    Gratuluję, założyłem konto w 2008 i czekałem w ukryciu na pojawienie się dystrybutora Thinkatanka. Następnym razem już nic nie napiszę . Schodzę do podziemia na następne 3 lata.
    W takim razie pamietaj - nastepna wiadomosc ma byc rownie dobra jak obecna
    Mam dzisiaj tyle roboty, ze nie wiem co olac pierwsze.

Domyślnie

no dobra już się nie fo**** przez te 3 lata nie napisałeś żadnego postu i nagle wyskakujesz nam z takimi wiadomościami że podchodzą pod reklamę sklepu..... nie dziw się
    Nikon FX

Domyślnie

no wlasnie dzieki takim polowaniom na czarownice coraz bardziej zniecheca sie ludzi do pisania tutaj

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu Zobacz posta
    no wlasnie dzieki takim polowaniom na czarownice coraz bardziej zniecheca sie ludzi do pisania tutaj
    Dobrze i tak że to tylko niewinne polowania bez palenia na stosie

EDIT: Aż sie zainteresowałem tym sprzętem ThinkTank. Jakoś niespecjalnie mi podchodzi plus ta kosmiczna cena po 200 za malutką torbe "Colt". IMO jak już porywać się na burżuazyjne firmy to lowepro tudzież kata jest jednak tańszą opcją.. i chyba z szerszą ofertą. No ale w końcu co kto lubi
    Ostatnio edytowane przez CyrJak ; 07-04-2011 o 22:52
    Pozdrawiam,
    Michał

Canon wśród nikoniarzy : )

Domyślnie

A tam będziesz się wykosztowywać na lowepro czy katę, to jest oferta specjalnie dla Ciebie
    http://www.cyberbiznes.pl/ogloszenia.php3?id=10355

Domyślnie

"Śpioch" - jakby określił to pan JK.

Domyślnie

Stoisko firmy z wątku było w Łodzi na targach foto video. Produkty wygladaja naprawdę imponujaco (dożywotnia gwarancja). Skupiłem się na walizkach na kółkach. Więc jak ktoś potrzebuje opini to mogę pomóc. Jak ktoś chce kupić na dniach sprzęt to też moge pomóc aby troche zaoszczędzić. Info na priv.
    Szymek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów