Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: na moście

Domyślnie na moście

coś z piątkowego spaceru:

1.

2.

bardzo proszę o ocenę moich zmagań.

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Drugie niesztampowe... i nawet z blickiem mi się podoba... Jest tu jakiś klimat. Przekaz? 1 - oklep...

Domyślnie

Na 1 Jakby za duzo tego wszystkiego. Za duzo sie dzieje i trudno skupic sie na modelce, ktora jakby ginie.
    2. Podoba mi sie. Jedyne do czego bem sie przyczepil to minka modelki - troche dziwna ale...

Domyślnie

Ze względu na przestrzenie barwne tych prac sugeruję oglądać je w Firefoksie.
    Np. w Operze wyglądają już zupełnie inaczej. Szczególnie zdjęcie 2 traci trochę swój klimat.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bart1987 Zobacz posta
    bardzo proszę o ocenę moich zmagań.
    Bardzo dobrze, siadaj mierny.

A tak na poważnie. Jedynka nie porywa, nie ma niczego, co przyciągałoby wzrok. Natomiast dwójka. Szacuneczek. Kontra jak ta lala.

Pozdrawiam
    Kajtek
    Fotografia jest jak magia...
    Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mario_b Zobacz posta
    Ze względu na przestrzenie barwne tych prac sugeruję oglądać je w Firefoksie.
    Np. w Operze wyglądają już zupełnie inaczej. Szczególnie zdjęcie 2 traci trochę swój klimat.
    w życiu bym nie wpadł, że w różnych przeglądarkach foto może inaczej wyglądać... ale faktycznie. U mnie w operze 2. wygląda jakoś jaśniej i zieleniej... ciekawe.

Domyślnie

2 ciekawa choć mnie nie porywa. Za to modelka mnie intryguje i chciałbym zobaczyc więcej zdjęć tej modeliny

Domyślnie

nawet znam ten most jedynka mi się podoba
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Uprawnienia umieszczania postów