Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: Brandon Bay

Domyślnie

Zdjęcie w sam raz do działu Turystyka fotograficzna.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rob123 Zobacz posta
    A ile ze zdjec z dzialu turystyka fotograficzna jest w sam raz do dzialu krajobraz?
    Pierwsze zdjecie w twoim portfolio z dzialu krajobraz nadmorski.....turystyka fotograficzna?

Domyślnie

pierwsze foto w temacie kojarzy mi się z tą ścianą wody w Opowieści z Narni, a dokładniej z ostatniej części (ofkors tej zekranizowanej)

trzeba przyznać że masz chłopie do tego rękę i oko przede wszystkim...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rob123
    No cóż są puryści którzy uważają, że w krajobrazie nie ma miejsca dla ludzi(chyba że ledwo widocznych), no jeszcze krowę albo innego psa zniosą jakoś. Ostatnio turystycznym nazwano moje zdjęcie gór z sylwetkami narciarzy w dolinie. Niby każdy ma prawo do swoich klasyfikacji, ale takie sugestie, że zdjęcie jest turystyczne mają umniejszyć jego wartość. Zupełnie inaczej rozumiem pojęcie "turystyczności".
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    No cóż są puryści którzy uważają, że w krajobrazie nie ma miejsca dla ludzi(chyba że ledwo widocznych), no jeszcze krowę albo innego psa zniosą jakoś. Ostatnio turystycznym nazwano moje zdjęcie gór z sylwetkami narciarzy w dolinie. Niby każdy ma prawo do swoich klasyfikacji, ale takie sugestie, że zdjęcie jest turystyczne mają umniejszyć jego wartość. Zupełnie inaczej rozumiem pojęcie "turystyczności".
    Ja uwazam, ze ludz w krajobrazie jest czesto wskazany.......ale musi sie to komponowac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    A ile ze zdjec z dzialu turystyka fotograficzna jest w sam raz do dzialu krajobraz?
    Sporo, a także sporo jest tam lepszych niż w dziale krajobraz.
    Pierwsze zdjecie w twoim portfolio z dzialu krajobraz nadmorski.....turystyka fotograficzna?
    Też może być.

Uważam że Twoje zjecie jest ok ale nie rozumiem zachwytów nad nim, jak reprezentuje się taki poziom jak Ty to takie zdjęcie nie jest zbyt wielkim osiągnięciem. Po za tym napisałeś że wycieczkowe wiec w sam raz pasuje do turystki fotograficznej.
    Wynika z tego że ten dział jest niedoceniany przez kolegów a szkoda bo trafią się tam niezłe zdjęcia krajobrazowe.

Domyślnie

Jeszcze bardziej mi sie podoba z ludkami w mocnym punkcie (PD). Znaczy dokadrowane .
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów