Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

W 2 i 4 razi sztucznie obcięta (PS?) głębia ostrości. Ostre krawędzie wyszły nienaturalnie.
    TJD
    Z50 | N16-50/3.5-6.3 | V85/1.8 | V23/1.4 | FTZ [S17-50/2.8 | N50/1.8G AF-S | N35/1.8G AF-S] | M42 [Industar 61 L/Z]

Domyślnie

super fotki, korci mnie żeby się wybrać tam, ale jakoś nie mogę się zebrać chyba poczekam na bardziej gorącą atmosferę
    .:[nikon][nikkor][tamron][m42][cokin][lowepro][manfrotto][gimp][ps4][ubuntu][7]:.
    .:KORAB:.

Domyślnie

Dzieki wszystkim za odpowiedzi i komentarze, jak już pisałem jest to moje pierwsze zetknięcie z tematem, dlatego wskazówki są dla mnie bardzo ważne.

Cytat Zamieszczone przez DonMaliniacco Zobacz posta
    Co do reportazu, to mam doswiadczenie nijakie, ale te fotki mi sie nie podobaja. Jakos nie oddaja mi klimatu reportazu. Jedynie w moim odczuciu 8 ociera sie o temat reportazu dotyczacego sprawy Rospudy.
    To moje pierwsze kroki w tej dziedzinie fotografii, jedyna moja wiedza opiera się na oglądaniu innych zdjęć reporterskich
    Cytat Zamieszczone przez TJD Zobacz posta
    W 2 i 4 razi sztucznie obcięta (PS?) głębia ostrości. Ostre krawędzie wyszły nienaturalnie.
    Zgadza się, rozmyłem trochę tło. Wersja orginalna:
    11.

Cytat Zamieszczone przez Ludmar Zobacz posta
    super fotki, korci mnie żeby się wybrać tam, ale jakoś nie mogę się zebrać chyba poczekam na bardziej gorącą atmosferę
    Wydaje mi się, że możesz już nie zdążyć, ponoć dziś ekolodzy opuścili wioskę ;/
    Czarne pudełeczka i okropnie ciężka teczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez clostermann Zobacz posta
    Myślę że całkiem nieźle, ale nie mam czasu się przyjrzeć ...Lecę...
    Ale żeby nabić sobie punkt to czas był?

Ciekawy reportaż. Mieszkam na tyle daleko że nie mogłem tego zobaczyć z bliska.
    „Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
    wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”
    Henri Cartier-Bresson

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów