Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17
    Oszczędny w słowach Awatar Ice
    Miasto
    Jędrzejów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek Wrzesińsk Zobacz posta
    Tylko weź wersję z silnikiem.
    niestety to minus tańszych body, widzę że nasz takiego tamrona - nie chcesz się go czasem pozbyć ?

w rozliczeniu mogę dołożyć 50-kę 1.8

Domyślnie

Ja bym zostawił w spokoju 18-70, a dokupił fajną jasną tanią stałkę. 2.8 to nie jest jasno w tym kontekście
    Rules are foolish, arbitrary, mindless things that raise you quickly to a level of acceptable mediocrity, then prevent you from progressing further.
    Michał poleca: D750 / Z5 / 24-70

Miasto
    Jędrzejów

Domyślnie

18-70 raczej zostawię bo za 400 zł to grzech go sprzedawać, a stałki tanio z silnikiem niestety nie dostanę

Domyślnie

A 35 1.8 używki chodzą po 500zł
    Olimpus OM-D E-M5 + 20mm 1.7

Domyślnie

Tytułem dopowiedzenia. Chyba wszyscy w Polsce znają już Cichego, ale musisz mić świadomość, że nawet sprawdzone i naprawdę ostre szkło moze nie trafiać w punkt w połączeniu z inną puszką. Tak własnie kiedyś było u mnie. Najlepiej odbierać osobiście, albo zastrzec sobie możliwość wymiany w przypadku kłopotów FF/BF.

Miasto
    Jędrzejów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez guti Zobacz posta
    Tytułem dopowiedzenia. Chyba wszyscy w Polsce znają już Cichego, ale musisz mić świadomość, że nawet sprawdzone i naprawdę ostre szkło moze nie trafiać w punkt w połączeniu z inną puszką. Tak własnie kiedyś było u mnie. Najlepiej odbierać osobiście, albo zastrzec sobie możliwość wymiany w przypadku kłopotów FF/BF.
    Wiadomo że najlepiej podpiąć konkretny obiektyw, ale z tego co pisze na allegro można do niego odesłać obiektyw do kalibracji lub wysłać body aby dobrał on do niego obiektyw.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ice Zobacz posta
    niestety to minus tańszych body, widzę że nasz takiego tamrona - nie chcesz się go czasem pozbyć ?

w rozliczeniu mogę dołożyć 50-kę 1.8
    Na razie nie , 50-tkę 1.8 miałem , pozbyłem się po kupnie tamrona
    D300s,T17-50,SB-800

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów