Close

Strona 395 z 3103 PierwszyPierwszy ... 2953453853933943953963974054454958951395 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 941 do 3 950 z 31025

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    Pewnie puściło korzenie i listki
    Raczej nie zdążyło - opisałem to kiedyś tak:

Weekendowy wyjazd w Tatry. Mary już tam jest i w niedzielę mamy być na Kasprowym. W piątek późną porą zmierzam w kierunku Głodówki. Podjeżdżam pod Cyrhlę, a z tyłu HUK! Tłumik został na drodze. To ci fart. Nadchodzi wieczór i zachód słońca nie będzie na mnie czekał. Na wolnym gazie, minimalizując hałas, dojeżdżam myśląc co dalej. Na miejscu szybko statyw, aparat, obiektyw i do dzieła. I wciąż myślę. Całość się układa w głowie. Powoli składam sprzęt z telefonem przy uchu. Telekonferencja z Mary, poinformowanie co się stało i ustalenia jak to będzie dalej.
    Taksówkarze wszędzie są poinformowani. Szybko się dowiedziałem gdzie znajdę odpowiedni warsztat. Rankiem podjechałem na Stasikówkę i ok. 11 było po problemie. Miałem czas, a że pora była wiosenna, to pojechałem na krokusy. I znowu ograny schemat. Aparat, odpowiedni obiektyw, statyw... Hmm... Torba ze statywem coś za lekka... Bo pusta! Trzy nogi zostały poprzedniego wieczoru na Głodówce. Pojechałem natychmiast, ale i tak wiedziałem, że szanse minimalne. Tak było.

Domyślnie

sztefanek, zrób z tego pobożną odbitkę, a na ziarno to najwyżej sobie wyostrzyć będziesz mógł lupką Patrzyłem na gładziutkie skany klisz wołanych w Atomalu, tak przy małoobrazkowym Tri-Xie wyglądało to fajnie, dla mniejszych czułości szpachlowana ściana jak dla mnie. Sam mam białe, innych bym nie zniósł, ale błagam nie gładkie! Może ja mam lekką paranoję, z 6x7 wróciłem do 135, ależ piękną mamy wiosnę!

Ale na kilometr bym średniaka Acros +R09 1+50 rozpoznał, szarość nie do podrobienia. Polecam Ci Adoxa, widziałem jakieś zdjęcia robiony rzeźnickim Fuji GA645, które nabierały charakteru właśnie na tych taśmach. Skubane wiją się jak dzikie węże, ale warto.

GA645 Acros Rodinal 1+50

*też się przed kontem na IS broniłem, ale jest super wygodne.

Domyślnie

Nagadali się, nagadali. Może ktoś ma ochotę na piwko? (spokojnie, dekapitacja nastąpiła w drodze wyjątku. Swoją drogą, obcięte stopy przy tym to małe miki )

Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    EDIT: Poproszę link do dużej wersji!
    Duza wersja moze nie jest za duza, ale prosze bardzo i dzieki za "o cholera" ;]
    http://iv.pl/images/17947602577763601090.jpg
    Canon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez doktor Zobacz posta
    Nieuzasadnione ucięcie stopy jest błędem. Możesz mi wierzyć
    A Ty dla pewności zaznaczasz stopę pisakiem przed cięciem?

Cytat Zamieszczone przez doktor Zobacz posta
    Do pacjenta:Mam dla pana dwie wiadomości, dobrą i złą. Którą pan chce najpierw?
    Tą złą
    Obcięliśmy panu zamiast chorej nogi tą zdrową
    A ta dobra wiadomość?
    Ta chora da się wyleczyć
    Lekarz do pacjenta:
    L - mamy dla pana dwie wiadomości.
    P - no to najpierw tą złą!
    L - musieliśmy obciąć panu obie nogi!
    P - !!! A ta dobra?
    L - pacjent z sąsiedniej sali jest zainteresowany kupnem pańskich kapci.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 23-03-2011 o 00:04
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    to jest dopiero obciecie stop
    Road to Manila

Domyślnie

A propos statywow, długich czasow i swiatełek na niebie - pamietam jak kiedyś dawno temu byłem przekonany ze mi statyw się poruszył (cos ponad 2 minuty na wietrze) i gwiazdy sie rozjechaly, więc je poprawiłem, duzo nie było bo w wiekszosci były chmury. Potem za jakiś czas sie zorientowałem ze owszem poruszyły się, ale względem ziemi

Pokazałbym ale jest cyfrowe
    Völkchlor

Domyślnie

Ten drugi mam w salonie. Nie wiedziałem, że to tilt...

Domyślnie

a wrzucę sobie coś bo dawno nic nie dodawałem

NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

hihi, a ja nie marudzę na zły i okrutny świat.

*chyba już czas na Manifest.

Strona 395 z 3103 PierwszyPierwszy ... 2953453853933943953963974054454958951395 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów