Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Eastbourne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Jeśli można...
    Tak na szybciutko

Nie walczyłem z tym za wiele.
    Dzięki maniak666.
    Zdecydowanie lepiej niż moja wersja(w moim odczuciu oczywiście).
    Tak jak pisałem wszesniej,zbyt szybko chciałem wstawić coś na forum z wczorajszego wypadu.
    Nie przełożyłem się zbytnio.Były fajne warunki,które można było pokazać w chociażby taki sposób jak Twój.
    Mam jeszcze kilka kadrów z tego wypadu.Będę walczył.

P.s Ustawiałeś balans bieli?Jakieś podpowiedzi co do wyostrzania?(jeśli to nie tajemnica).Twoja wypracowana metoda czy gotowy schemat(jakiś tutek z neta)?

Pozdrawiam.

Domyślnie

nie wykorzystana miejscówka... a co do obróbki, to koledzy napisali już wyżej...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mariaczi75 Zobacz posta
    Dzięki maniak666.
    Zdecydowanie lepiej niż moja wersja(w moim odczuciu oczywiście).
    Tak jak pisałem wszesniej,zbyt szybko chciałem wstawić coś na forum z wczorajszego wypadu.
    Nie przełożyłem się zbytnio.Były fajne warunki,które można było pokazać w chociażby taki sposób jak Twój.
    Mam jeszcze kilka kadrów z tego wypadu.Będę walczył.

P.s Ustawiałeś balans bieli?Jakieś podpowiedzi co do wyostrzania?(jeśli to nie tajemnica).Twoja wypracowana metoda czy gotowy schemat(jakiś tutek z neta)?

Pozdrawiam.
    Nie mam gotowego schematu, metody specjalnie wypracowanej tez nie. Do kazdej pracy trzeba podchodzic indywidualnie. Podstawa do dobrze naswietlone zdjecie, potem wolanie RAWA, tak zeby jak najmniej dlubac w PS. Wyostrzanie metoda Adamusa( jest tu gdzies watek w tutkach autorstwa Swiatlo) i to tyle. Najlepiej czytac, próbowac, szukac na forum a jak sie nie znajdzie pytac...ale to na koncu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Nie mam gotowego schematu, metody specjalnie wypracowanej tez nie. Do kazdej pracy trzeba podchodzic indywidualnie. Podstawa do dobrze naswietlone zdjecie, potem wolanie RAWA, tak zeby jak najmniej dlubac w PS. Wyostrzanie metoda Adamusa( jest tu gdzies watek w tutkach autorstwa Swiatlo) i to tyle. Najlepiej czytac, próbowac, szukac na forum a jak sie nie znajdzie pytac...ale to na koncu
    Dzięki maniak666 za podpowiedz.Ja osobiście przerobiłem kilka sposobów(znalezionych gdzieś w necie).O metodzie Adamusa też gdzieś słyszałem.Muszę to sprawdzić.
    Jeszcze raz wielkie dzięki.

Pozdrawiam.
    Mariusz

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów