Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Domyślnie

Klasa polityczna jest taka jakie społeczeństwo - bolesne ale prawdziwe. Ostatnio doszedłem do wniosku że ocena polskich polityków jest związana z grupą społeczną w jakiej się przybywa. Ludzie wykształceni lub kształcący się (np studenci) w przygniatającej większości są przeciwko rządom PiSu Leppera, Giertycha i podobnych ścierw a przez to że obracają się we własnym towarzystwie i każdy mniej więcej ma podobne poglądy stąd łatwo odnieść wrażenie że Polska nie popiera Kaczyńskich, Samoobrony i LPR-u. Otóż nie, Polska w większości ich popiera....i to najbardziej boli ponieważ pozbyć się polityka debila jest dużo prościej niż wytłumaczyć masie ludzi że ich idole to zwykli kretyni....Sorry za ten wywód.

Reportaż bardzo fajny.

Domyślnie

A mnie brakuje humorystycznej tabliczki na drzewie w rodzaju : "Uwaga na spady. Ludzie na drzewach" :]

Od momentu gdy w sprawie drogi w Rozpudzie wypowiedziala sie KE to te wystepy w lesie staly sie szopka. Mieszkancy dali sie ponownie oszukac lokalnym 'politykom', drogi nie bedzie, a sama Rozpude niebawem rozdepcza tlumy ludzi. Z ekologami wlacznie.
    Najgorsze jest jednak to ze rzad nie pojmuje ze przegral sprawe. Tylko czy 'pomysl' na referendum za publiczne (NASZE) pieniadze jest dobrym pomyslem na 'wyjscie z twarza' ?

Zatem zdjecie Kononowicza jest jak najbardziej trafna pointa - nie bedzie niczego.

Domyślnie

Fajny reportaż, też byłem i fociłem Mam taki sam kadr jak ty na zdjęciu 4. A Konona Barbarzyńcy nie widziałem ;p
    Czarne pudełeczka i okropnie ciężka teczka

Domyślnie

Bardzo podoba mi sie ten reportaz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Tylko czy 'pomysl' na referendum za publiczne (NASZE) pieniadze jest dobrym pomyslem na 'wyjscie z twarza' ?
    Przede wszystkim jest pomysłem niezgodnym z konstytucją. Referendum lokalne (a takie by było gdyby głosowali tylko mieszkańcy podlasia) może rozstrzygać tylko i wyłącznie o sprawach dotyczącej tylko i wyłącznie społeczności zamieszkałej na terenie danej jednostki samorządu terytorialnego. Droga krajowa za pieniądze wszystkich podatników bez wątpienia nie jest wewnętrzną sprawą podlasia. Premier Jarosław Kaczyński jest idiotą.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szoton Zobacz posta
    (...) Premier Jarosław Kaczyński jest idiotą.
    Nie bylby to pierwszy taki włodarz w naszym pieknym Priwisliańskim kraju.
    Przerazajace jest to ze idiotami sa jego doradcy....

Domyślnie

...i ta cała afera o taki strumyk?
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Domyślnie

Świetny reportaż.
    |N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |

Domyślnie

Koledzy - proponuję, żeby "zejść" z Kononowicza. Jest to człowiek niezaprzeczalnie prosty (może nawet chory), który został wrednie i dla zgrywy podpuszczony przez paru cwaniaków politycznych. Naprawdę nie wypada się z takich ludzi śmiać. To niesportowe.
    Odie83 - mam nadzieję, że żartowałeś pisząc "strumyk"...? Proszę - powiedz, że tak...
    A zdjęcia bardzo mi się podobają. Szacunek dla autora.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Odie83 - mam nadzieję, że żartowałeś pisząc "strumyk"...? Proszę - powiedz, że tak...
    Zdaję sobie sprawę, że chodzi przede wszystkim o wspaniałe tereny dookoła rzeki, ale z drugiej strony na pewno da się tą obwodnicę przeprowadzić tak, żeby nie zagrażała przyrodzie ale trasą przebiegającą właśnie przez tą dolinę... Takie zielone płuca na pewno bez problemu poradziłyby sobie z kawałkiem drogi pod warunkiem, że nie powstałoby tam nic więcej, a cały odcinek byłby oddzielony ekranami dźwiękoszczelnymi bądź położony dostatecznie wysoko...
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów