Szukaj
Moim zdaniem mogą sie ukazać w gazetce parafialnej...
czyli jeden krzyż zrobił większe wrażenie niż sześć gęb Samoobrony
generalnie widzę, że ostro poległem w tej dziedzinie, ale nigdy nie robiłem reportażu i chciałem sprawdzić
to się dowiedziałem![]()
szczególny sentyment do narodowych krawatów mam
a chop żywemu nie przepusci...
D50,D80 kit, 28-80 Nikor, 70-300 Sigma i inne duperele
rozumiem, ze na ostatniej focie haft na koszuli, to taki lokalny, tradycyjny, recznie robiony
a gemby faktycznie tylko do jednego ugrupowania pasujanawet nie trzeba zakladac krawata obrazajacego nasza flage.
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
niestety nie do końca udało się oddać misterię i kunszt zdobień
ale tak serio to poległem na całej linii
byłem tam z zawodowym fotoreporterem i widziałem jego profesjonalne żniwa
mnie natomiast zastanowiło (bo bardziej rozmyślałem niż fotografowałem) w jak różnych intencjach różni ludzie tam przyszli
prymusi szkolni - z nakazu szkoły
akowcy, kombatanci - z patriotyzmu i w hołdzie poległym kolegom
dzwiękowiec - do pracy
politycy - dla sondaży
chciałem pokazać zderzenie tych twarzy, nie wyszło a błędem też było zamieszczenie dwóch zdjęć wstępu
PS
były jeszcze inne twarze
4 - ciekaw jestem kim jest ten czlowiek, czy to krewny kogos z zaginionych? Wyglada jakby szukal wsrod kamieni, symbolizujacych ofiary, kogos z rodziny. Czy tych kamieni jest tam okolo 600?
Bardzo udany reportaz.
pzdr
irek
myślę, że poległeś nie tyle w samych zdjęciach, co w koncepcji...albo trzeba było zostać przy ludziach, albo przy imprezie...imho ludzie wyszli ci znacznie ciekawiej...
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Skontaktuj się z nami