Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Jasmina

Domyślnie Jasmina

Witam
    Przedstawiam swoją drugą sesję noworodkową.W roli modelki czterotygodniowa Jasmina.

1.

2.

3.

4.

Domyślnie

Przyjemne, tylko dlaczego co zdjęcie to inny balans bieli ? A może mi się wydaje i są w parach (kolorystycznych), tylko wymieszane. Tak czy siak podoba mi się.

Domyślnie

Jak dla mnie ciut za kontrastowo jak do takiej fotografii.

Domyślnie

locos tak są w parach,tylko wymieszane
    hackermuz jedyny kontrast na tych zdjęciach to śniada cera dziewczynki na jasnym tle.

Domyślnie

Róznią się kolorystycznie: 1 i 3 podobne oraz 2 i 4. Na 2 i 4 skóra dzieciątka taka ziemista, ciemna, nie wiem, czy to zamierzone. Kadry ładne, ale 1 wolałabym bez tej balii drewnianej. ładnie by wyglądało, gdyby dziecko było tylko w tych pieleszach.
    D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy

Domyślnie

dikanda dzieciątko ma śniadą cerę (ciemną) a różnice wynikają z tego,że zdjęcia były robione o innej porze dnia.Zdjęcie nr 1 nie jest tylko w pieleszach,czyli jest nieładne?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CathyNoo Zobacz posta
    Zdjęcie nr 1 nie jest tylko w pieleszach,czyli jest nieładne?
    Poza dziecka i jego rozanielona minka są cudne. Tło też, ale przeszkadzają mi te ciemne deseczki na dole. Moim zdaniem nic nie wnosza do zdjecia, a tylko zaburzają jego harmonię.
    D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy

Domyślnie

Wygląda to na zdjęcią dwóch różnych dziewczynek.
    Jeżeli wszystkie zdjęcia przedstawiają jedną i tę samą Jasminę to należałoby zadbać by kolorystyka skóry aż tak drastycznie się nie różniła.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

mnie sie tam podoba. Tak z innej beczki zapytam rodzice nie mieli obiekcji by dać dziecko do zdjęcia? Chodzi mi o ich religię jesli są muslimami. Oczywiście moga być hindusami czy tez nawet chrześcijanami, ale tak z ciekawości pytam bo różnie to jest.
    Zdjęcia się podobają

Domyślnie

Mi się dla odmiany podoba najbardziej ostatnie Taki mały, zmęczony życiem człowiek.

Nie wiem czy balans bieli jest różny na każdym zdjęciu bo na każde patrzę osobno.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów