Szukaj
Szkoda słów na Twojego rozmówcę, pooglądaj wpisy w innych tematachOdnośnie buraków - sam wyciągaj wnioski, ja swoje wyciągnąłem
![]()
lubię urażonych artystów![]()
wiem , widziałem... szkoda słów.
D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560
Regulamin forum nikon.org.pl
PRAWA UŻYTKOWNIKÓW FORUM
5. Każdy użytkownik forum ma prawo do:
a) umieszczania merytorycznych wpisów oraz zdjęć w poszczególnych działach forum;
Daleki jestem od angażowania się w kłótnie albo obstawiania czyjejś strony, ale ze względu na szacunek do autora raczej wypadałoby napisać kilka słów dlaczego się nie podoba. Zawsze to lepiej brzmi niż "a mi się nie podoba ot tak poprostu". Mimo wszystko wstawiając zdjęcia chcemy znać opinię innych - uczymy się poprzez krytykę. Nawet, Jacku, jeśli zdjęcie wywołuje u Ciebie negatywne odczucia to dopisz, że np. modelka brzydka albo źle ubrana czy coś w tym stylu, a zawsze to będzie coś więcej. Wstawianie komentarzy o których mowa powyżej nie wnosi nic do dyskusji, a rodzi jedynie złość jednych przeciw drugim (zawsze będą dwa obozy - broniący i atakujący). Poza tym niestety na podstawie Twojej odpowiedzi nie można wyciągnąć żadnych wniosków...
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez Fidosanok ; 14-03-2011 o 17:32
Generalnie to Nikonek...
modelka nigdy nie jest brzydka
zazwyczaj fotograf jest dupa i nie umie nic zobaczyć przez szkło a mimo to pokazuje
może zakończmy tą bezcelową dyskusję co? nie podoba sie to nie , trudnonie chcesz powiedziec czemu - ok , nie musisz
D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560
Fotograficznie nieźle. Słabiej modelkowo. Jedynka mogłaby już być prosta. Wydaje mi się, że można też modelkę lepiej pokazać - choćby z profilu. Ale jestem świadom, że nie zawsze "lepiej" jest celem zdjęć. Ciut za mocna kontra na dwójce (czy może za słabe wypełnienie). Głębia fajna, ale ja ogólnie lubię tę ogniskową. Niestety to troszkę za mało by całość była super.
Skontaktuj się z nami