Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Kasia :)

Domyślnie Kasia :)

D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560

Domyślnie

a mi się nie podoba
    ot tak poprostu

Domyślnie

Kasia trochę spięta. "Jedynka" ciut przydługa. Gdyby Kasia trochę filuternie przekrzywiła głowę na prawe ramię, to "dwójka" byłaby udańsza.
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

Na 2 wyglada jakby sie celowo powstrzymywala przed usmiechem. Niestety nie podoba mi sie.

Domyślnie

skoro już komentujecie to chętnie usłysze dlaczego nie ? krytyka "bo nie" to nie krytyka , poprosze o coś bardziej konstruktywnego ...
    P.S
    Panie Jacku już kilka osób zauważyło , że wprowadza Pan spamową formę komentowania- nie wprowadzającą żadnego konstruktywnego wniosku, może wynika to ze zmęczenia zawodowego ? proponuje spacer , a nie nic nie wnoszące komentowanie... Skoro już jest do d*** to może warto napisac dlaczego chętnie się nauczę czegoś od "mistrzów"
    Ostatnio edytowane przez simil ; 14-03-2011 o 16:13
    D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560

Domyślnie

Ogólnie zdjęcia podobają mi się Jedyne co bym zmienił to bez czapki robił. Po prostu jakoś gryzie mi się ona z całokształtem zdjęcia.
    xD

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez simil Zobacz posta
    skoro już komentujecie to chętnie usłysze dlaczego nie ? krytyka "bo nie" to nie krytyka , poprosze o coś bardziej konstruktywnego ...
    P.S
    Panie Jacku już kilka osób zauważyło , że wprowadza Pan spamową formę komentowania- nie wprowadzającą żadnego konstruktywnego wniosku, może wynika to ze zmęczenia zawodowego ? proponuje spacer , a nie nic nie wnoszące komentowanie... Skoro już jest do d*** to może warto napisac dlaczego chętnie się nauczę czegoś od "mistrzów"
    ps: gdzieś w regulaminie jest napisane że ma być konstruktywnie? skomentowałem wnioski wyciągnij sam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    ps: gdzieś w regulaminie jest napisane że ma być konstruktywnie? skomentowałem wnioski wyciągnij sam
    nigdzie , ale za krytykę "nie bo nie " to ja dziękuję serdecznie , prosze oszczędzic sobie swój wolny czas , wolałbym usłyszec co można poprawic , skoro jest aż tak źle według Pana.

Domyślnie

@simil - szkoda słów, naprawdę, w internecie nie brakuje sfrustrowanych buraków, niestety to forum nie jest od tego wyjątkiem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez simil Zobacz posta
    nigdzie , ale za krytykę "nie bo nie " to ja dziękuję serdecznie , prosze oszczędzic sobie swój wolny czas , wolałbym usłyszec co można poprawic , skoro jest aż tak źle według Pana.
    wsadzaj na NK tam się wszystkim zachwycą
    z moim cennym czasem robię co chcę między innymi podziwiam takie eksperymenty jak powyżej i opisuję w tylu słowach ilu uznam za stosowne

Cytat Zamieszczone przez psychopulse Zobacz posta
    @simil - szkoda słów, naprawdę, w internecie nie brakuje sfrustrowanych buraków, niestety to forum nie jest od tego wyjątkiem.
    skończyły się argumenty zaczęły się inwektywy?
    zabawny jesteś
    Ostatnio edytowane przez jacek.gold ; 14-03-2011 o 16:40

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów