Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

Druga wersja zdecydowanie ciekawsza. Ładny widoczek.
    D 90; D750; D850; N 35; N 14-24, N 70-200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karbulot Zobacz posta
    Kolego JaroPienza. Podobnie jak przy fotce jaszczurki przesadzasz troche z kontrastem.
    dodałem przecie ,że "coś w tym stylu" .Ja namawiam i pokazuje ,że można troszkę popracować z tym zdjęciem. Nie pracowałem na kontraście ,tylko na poziomach i nasyceniu.

Domyślnie

Dwójka jest lepsza. Natomiast kadr jest dla mnie zbyt centralny. Chyba, że był to celowy wybieg artystyczny.

Domyślnie

Niebo ciekawe na obu wersjach. Pierwsza bardziej realna, druga lepsza do oglądania - co kto woli.
    Niestety brakuje czegoś co by przykuwało wzrok, może gdybyś lepiej wyeksponował podłogę wyszło by ciekawiej. Następnym razem znajdź coś co będzie dobrym akcentem przy takim niebie i będzie dobrze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Dwójka jest lepsza. Natomiast kadr jest dla mnie zbyt centralny. Chyba, że był to celowy wybieg artystyczny.
    Tak, specjalnie kadrowałem w ten sposób, żeby pokazać trochę polnej drogi i szronu, a i na niebie całkiem ciekawie się działo.

Dziękuję za uwagi i spostrzeżenia. Wygląda na to, że debiut nie był porażką

Domyślnie

Ładny delikatny kadr ze wskazaniem na 2.Pozdrawiam

Domyślnie

Nie wszystko musi być cukierkowe. Mi podoba się klimat oryginału.

Domyślnie

dwojka miesci się spokojnie w kategorii debiutu, reszta to podgladanie co ciekawszych prac na forum, warto tez obejrzeć trochę dobrych prac uznanych mistrzów, ze móc przesledzić ich sposób komponowania w podobnym kadrze

Domyślnie

Jest klimatycznie z dobrym niebem. Pomysl na kadrowanie mi sie podoba. Obrobkowo wybiore wersje nr 2, no moze kapke wiecej bym jeszcze podciagnal. Ogolnie to fotak sie podoba.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów