Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie

Pomysł na zdjęcie był Szkoda, że rolosy są niedoświetlone i jednak odsunął bym je nieco od krawędzi kadru. Niebo całkiem przyjemne, jednak całość nie porywa. Ale to taka pora roku i kolorów nijak nie ma gdzie złapać.
    Z tego powodu ostatnio w ogóle nie wychodzę na zdjęcia, a nawet gdy coś tam "cyknę", to wszystko ląduje w koszu. Złapałem fotograficzną dolinę jak nic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Pomysł na zdjęcie był Szkoda, że rolosy są niedoświetlone i jednak odsunął bym je nieco od krawędzi kadru. Niebo całkiem przyjemne, jednak całość nie porywa. Ale to taka pora roku i kolorów nijak nie ma gdzie złapać.
    Z tego powodu ostatnio w ogóle nie wychodzę na zdjęcia, a nawet gdy coś tam "cyknę", to wszystko ląduje w koszu. Złapałem fotograficzną dolinę jak nic
    Dem dzięki i ja mam to samo...

Domyślnie

Jacku już któryś raz zwracam Ci uwagę na wagę zdjęcia, robiąc plik, który waży tak mało tracisz bardzo na jakości, która ma przecież duży wpływ na odbiór zdjęcia trochę ciasno z lewej i przy takim świetle kolory nie wygladają najlepiej
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Jacku już któryś raz zwracam Ci uwagę na wagę zdjęcia, robiąc plik, który waży tak mało tracisz bardzo na jakości, która ma przecież duży wpływ na odbiór zdjęcia trochę ciasno z lewej i przy takim świetle kolory nie wygladają najlepiej
    zgadza się, ale wystarczy 300-400 kb

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Artur ale to było 400 kb

Domyślnie

Jacku to widać gołym okiem ale zapisałem i wyszło 134KB, przy uploadzie na imageshaku jest teraz opcja wielkości pliku, musisz wybrać no rezise
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Artur ale to było 400 kb
    zwróć uwagę na opcje w ImageShack'u przy przetwarzaniu foty, tam się sporo ostatnio zmieniło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    zwróć uwagę na opcje w ImageShack'u przy przetwarzaniu foty, tam się sporo ostatnio zmieniło
    Łeee to teraz widzę. Dzięki panowie

Domyślnie

Kadr fajny, ale ta kompresja ...
    d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk

Uprawnienia umieszczania postów