Szukaj
Kadry poszczególnych elementów są ok. Wydaje mi się jednak że do działu architektura pasowały by kadry bardziej ogólne, pokazujące fabrykę nie poprzez elementy jej wyposażenia jak telefon czy jakieś fiolki.
nie wiedziałem do której kategorii można te zdjęcia przypasowac...dlatego trafiły tutaj.
D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560
Za dużo szczegółu pokazujesz, więc napewno to architektura nie jest. Ewentualnie do reportażu można by zakwalifikować.
Mnie natomiast najbardziej interesuje co to jest za fabryka, gdzie, no i jak jest z wejściem. Prawdę mówiąc będę musiał się do łodzi wybrać bo w wawie nie ma już nic ciekawego do fotografowania![]()
tak naprawde to nie jest to dokładnie Łódz , a Ozorków koło Łodzi , fabryka w której byliśmy dziś z kolegą chyba jedynymi osobami od ponad 10 lat , jest to potężny budynek ( chodziliśmy ponad 2h i jeszcze nie byliśmy wszędzie) ogromne hale , pomieszczenia po biurach , szatnie i innego rodzaju ciekawe miejsca w środku ... niestety wejście jest dośc trudne i prawie rok zastanawialiśmy sie jak tam wejśc... dziś się udało.
D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560
gdzie to bylo ??
Masz 1nke w BW ?
"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."
Skontaktuj się z nami