Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie

Jak zwykle super, pomysł z karminowym akcentem na szarym tle doskonały.

Z ciekawości - powoziłeś tą Julką, jakieś wrażenia? Kusi mnie to autko - na papierze bardzo odpowiada mi jego konfiguracja...

Domyślnie

Super foty! Bardzo ładnie pokazany lakier, ładnie oświetlone, gitarka gra
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Jak zwykle super, pomysł z karminowym akcentem na szarym tle doskonały.

Z ciekawości - powoziłeś tą Julką, jakieś wrażenia? Kusi mnie to autko - na papierze bardzo odpowiada mi jego konfiguracja...
    jeździłem, nawet sporo jeździłem też zwykłą 1.4t-jet i różnica jest duża nawet pod względem wrażenia wnętrza, o osiągach nie wspominając. Co do QV- jest super jak na taką moc ma fajną charakterystyke silnika i daje duzo wrazen- kopie po pleckach system Q2 jest w sumie nieodczuwalny w wersji 1.4, a w QV daje dużo, auto nie pluje przodem no i kontrola trakcji go nie muli, a optymalnie "wstrzymuje". Dodam ze jezdzilem jak bylo mokro i zimno, dla mnie super autko, warte pieniedzy.

Domyślnie

Muszę przyznać że jak na Ciebie to spodziewałem się czegoś lepszego Auto ogólnie bardzo fajnie oświetlone i miejscówka klimatyczna, tylko sam kolor lakieru coś słabo tutaj wygląda. Domyślam się że auto było w w tym perłowym kolorze, który pięknie się mieni różnymi odcieniami. Tutaj auto wygląda głównie na bordowe

BTW ostatnio widziałem właśnie pod WIPem/SiMRem białą Giuliettę i tak myślałem że to pewnie Ty

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piekary Śląskie

Domyślnie

Super prace !
    Mógłbyś coś napisać o oświetleniu ? :>

Domyślnie

Poprostu super! Naprawdę jest na co popatrzeć
    I też jestem ciekaw jak "marki" jakie oświetlenie, ile i gdzie

Domyślnie

Jak na Ciebie to slabiutko to wypada. Dla mnie raczej nie jest do przetrawienia ta malowanka. B&W + kolor..... no nijak mi się to nie podoba. O Ile na pierwszych 4ech kolor lakieru się zgadza o tyle na 5 i 6 wyszły 2 zupełnie inne odcienie. Jakby 2 różne auta. Czarny plastik na tyle jest w połowie suchy i w połowie mokry. Do statycznych ujęć można to było poprawić. Na 4 wyraźnie widać jak bardzo są zachlapane drzwi. Całość mi się zupełnie nie widzi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartli Zobacz posta
    Muszę przyznać że jak na Ciebie to spodziewałem się czegoś lepszego Auto ogólnie bardzo fajnie oświetlone i miejscówka klimatyczna, tylko sam kolor lakieru coś słabo tutaj wygląda. Domyślam się że auto było w w tym perłowym kolorze, który pięknie się mieni różnymi odcieniami. Tutaj auto wygląda głównie na bordowe

BTW ostatnio widziałem właśnie pod WIPem/SiMRem białą Giuliettę i tak myślałem że to pewnie Ty
    kolor był właśnie taki bordowy i bez perły
    i faktycznie mogłem to być ja

Cytat Zamieszczone przez marki Zobacz posta
    Super prace !
    Mógłbyś coś napisać o oświetleniu ? :>
    poruszająca się zwykła świetlówka na długim czasie :P

Domyślnie

zdjęcia statyczne b. ładne
    a pokazane rigshoty mi się kompletnie nie podobają... zgubiłeś tło calkiem, a szkoda, wystarczyło niewielkie poruszenie
    "I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes."
    H.C-B.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów