Szukaj
Jak zwykle super, pomysł z karminowym akcentem na szarym tle doskonały.
Z ciekawości - powoziłeś tą Julką, jakieś wrażenia? Kusi mnie to autko - na papierze bardzo odpowiada mi jego konfiguracja...
jeździłem, nawet sporojeździłem też zwykłą 1.4t-jet i różnica jest duża nawet pod względem wrażenia wnętrza, o osiągach nie wspominając. Co do QV- jest super jak na taką moc ma fajną charakterystyke silnika i daje duzo wrazen- kopie po pleckach
system Q2 jest w sumie nieodczuwalny w wersji 1.4, a w QV daje dużo, auto nie pluje przodem no i kontrola trakcji go nie muli, a optymalnie "wstrzymuje". Dodam ze jezdzilem jak bylo mokro i zimno, dla mnie super autko, warte pieniedzy.
Muszę przyznać że jak na Ciebie to spodziewałem się czegoś lepszegoAuto ogólnie bardzo fajnie oświetlone i miejscówka klimatyczna, tylko sam kolor lakieru coś słabo tutaj wygląda. Domyślam się że auto było w w tym perłowym kolorze, który pięknie się mieni różnymi odcieniami. Tutaj auto wygląda głównie na bordowe
BTW ostatnio widziałem właśnie pod WIPem/SiMRem białą Giuliettę i tak myślałem że to pewnie Ty![]()
Super prace !
Mógłbyś coś napisać o oświetleniu ? :>
Poprostu super! Naprawdę jest na co popatrzeć![]()
I też jestem ciekaw jak "marki" jakie oświetlenie, ile i gdzie
Jak na Ciebie to slabiutko to wypada. Dla mnie raczej nie jest do przetrawienia ta malowanka. B&W + kolor..... no nijak mi się to nie podoba. O Ile na pierwszych 4ech kolor lakieru się zgadza o tyle na 5 i 6 wyszły 2 zupełnie inne odcienie. Jakby 2 różne auta. Czarny plastik na tyle jest w połowie suchy i w połowie mokry. Do statycznych ujęć można to było poprawić. Na 4 wyraźnie widać jak bardzo są zachlapane drzwi. Całość mi się zupełnie nie widzi.
zdjęcia statyczne b. ładne
a pokazane rigshoty mi się kompletnie nie podobają... zgubiłeś tło calkiem, a szkoda, wystarczyło niewielkie poruszenie![]()
"I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes."
H.C-B.
Skontaktuj się z nami