Szukaj
Ostatnio edytowane przez c0lin ; 01-03-2011 o 22:14 Powód: Tytułowy klops
Kadrowanie i obróbka dokładnie w moje gusta.
1. Pełen przepych - wzrok sam spiralnie podąża do środkaCoby było sterylnie: zielona tabliczka+Stamp tool
2. Jest wrażenie głębi - to zatrzymuje uwagę.
3. Piękne przejścia tonalne w cieniach pod schodami. Góra idealnie równa. Dół niestety już nie.
Pozdrawiam
D90 | N 18-105 VR | N 50 1.8 D | SB-700 | Velbon Sherpa 600R | Lowepro Inverse 200 AW
1 i 2 ładne, klasyczne już kadry ze schodami. Za to 3 to całkiem inny kadr, ciekawszy, lepszy![]()
1. stempelkiem wywaliłbym świetlówkę
2. Podoba mi się surowość tych schodów i perspektywa ginąca gdzieś na końcu spirali
3. Stempelek i wywaliłbym szczekaczkę ze ściany. Wielka szkoda, że jest ten gigantyczny słup z literą E. Kadr byłby DOSKONAŁY.
Ogólnie bardzo dobre foty, podobają mi się![]()
Jak dla mnie:
1. Tabliczki i świetlówki nie widzę jako czegoś co przeszkadza
2. Bombowo, surowo, świetnie - leci się w dół
3. Zdaje mi się, że szczekaczka jak i słup są celowo na miejscu, robią fajną przeciwwagę
.
Mi się podobają wszystkie, ale w kolejności 2,3,1.
Nie bałeś się wychylać na dwójce?![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Bardzo dziękuje wam za konkretne komentarze.
Nie chciałem nic stemplować chociaż na 1 zdjęciu trochę na początku mnie wkurzał ten znaczek zielony ale w końcu stwierdziłem ze go zostawię.
hehe dla dobrego zdjecia wszystko!![]()
Dam jeszcze 3 w kolorze, może komuś bardziej przypadnie do gustu![]()
Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam
świetne kadryta pierwsza to też krk? dorzucę drugiego browarka za fajne klatki w krk, jeszcze kilku chętnych i zrobi się imprezka
fajna jest ta w hucie ale dostęp chyba ograniczony co? http://www.fotomargines.pl/2009/06/2...te-nowej-huty/
Oszczędny w słowach...
Skontaktuj się z nami