Close

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 82

Domyślnie D700 padł wyświetlacz 2 raz !!

objaw tak jak na filmiku
    http://www.youtube.com/watch?v=3dPc67fPGVE

sprzęt na gwarancji zakupiony 08 2010

miesiąc temu pierwszy raz coś takiego miałem, aparat wyjechał na wycieczkę do serwisu, po 2 tygodniach wrócił, a ja zadowolony, przed wczoraj miałem sesyjkę niecałe 300kl,,, wyjąłem baterie, naładowałem w ładowarce zakładam do mojej puszki,,, a tu surprise wyświetlacz zaczął wyświetlać jakieś paski tak jak za pierwszej awarii

za pierwszym razem serwis wymienił "Pyte główną"

miał ktoś takiego podwójnego pecha

aha wzywałem z gripem
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 26-03-2011 o 18:50 Powód: orto. ("awarji")

Domyślnie

Napisz jeszcze z jakim gripem i jakie baterie. Mam wrażenie że już o tym czytałem
    D700/D300s/D50

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Ja tak miałem z gripem podróbą. Jak podłączyłem cuda się dzieją z D300 jak podłącze grip ordzinal cud malina. Grip powędrował do serwisu za pierwszym razem. Teraz czeka go druga wycieczka.

Domyślnie

ha.... a tu zaskoczę, a mianowicie za 1 razem stalo sie to bez gripa, a za 2 z gripem

aparacie aku. oryginał, w gripie aku oryginał, czesto zakładam koszyczek z 8szt eneloopy
    grip firmy Meike (hmm...)
    grip prawie cały czas założony całość chodziła bez problemu 6mies
    używam tez SB900,,, ale wątpię żeby miała wpływ
    ... akurat obydwie usterki stanęły się na szkiełku 28-300 nikona,,, ale wątpię żeby miała wpływ
    Ostatnio edytowane przez maszin ; 28-02-2011 o 10:42

Domyślnie

Pisałem w innym wątku mi padła płyta główna w D700 grip również firmy Meike, nie wiem o niczym nie przesądzam ale ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maszin Zobacz posta
    ha.... a tu zaskoczę, a mianowicie za 1 razem stalo sie to bez gripa, a za 2 z gripem

aparacie aku. oryginał, w gripie aku oryginał, czesto zakładam koszyczek z 8szt eneloopy
    grip firmy Meike (hmm...)
    grip prawie cały czas założony całość chodziła bez problemu 6mies
    używam tez SB900,,, ale wątpię żeby miała wpływ
    ... akurat obydwie usterki stanęły się na szkiełku 28-300 nikona,,, ale wątpię żeby miała wpływ
    Nie przyznawaj się tylko w serwisie, że używałeś nieoryginalnego gripa, bo mogą chyba nie uznać gwarancji.

Domyślnie

tak wiem co do gripa
    aha 1 usterka stanęła się przy -15 stopnia
    2 w pokojowej temperaturze
    .... kurcze ale pierwsze miesiące działał bez problemu wszystko, wiec nie stawiałbym na gripa,,, może po prostu mam pecha-szczęście poczekamy na 3 usterke,

Domyślnie

może po prostu mam pecha-szczęście ...
    bywają takie przypadki - kupiłem nowego ThinkPada T410 - padła dioda na klawiaturze, drobiazg ale okazało się - płyta główna. Wymiana w serwisie, powrót - i nie działa głośnik - serwis...druga płyta główna .

Domyślnie

...

Kolega napisał wyraźnie, że za pierwszym razem stało się to bez gripa. Nie twórzmy teorii spiskowych, że to z powodu gripa. Prawie każdy z nas ma go podpiętego do D700, dlatego skupiamy się od razu na nim, jako winowajcy.
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachumuszel Zobacz posta

Kolega napisał wyraźnie, że za pierwszym razem stało się to bez gripa.
    No ale przy -15 stopni. To chyba nie pech.

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów