Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie czarnobiałegrochy

Jak zwykle pozowała Julita

Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Oszczędny w słowach Awatar helopawelo
    Miasto
    Ustka -> Derby UK

Domyślnie

Dla mnie nie bardzo. Brakuje mi tu oczów ale można by też kropki kapeluszowe bardziej ustawić w miejsce tam gdzie oczy być powinny by je zastąpiły, nadałoby by to modelce nieco tajemniczości lub humoru . Troszkę nieuporządkowane włosy z lewej strony (widać jakieś pojedyncze włosy, można by je występlować) i jak na mój gust większe F
    D90|N18-105|N35|T90|N180|3xYN460II|RF-602|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez helopawelo Zobacz posta
    Dla mnie nie bardzo. Brakuje mi tu oczów ale można by też kropki kapeluszowe bardziej ustawić w miejsce tam gdzie oczy być powinny by je zastąpiły, nadałoby by to modelce nieco tajemniczości lub humoru . Troszkę nieuporządkowane włosy z lewej strony (widać jakieś pojedyncze włosy, można by je występlować) i jak na mój gust większe F
    hihihihihihihihihi

weź i zrób

większe F??? bzdura!!!

Domyślnie

Mnie się podoba i nic bym nie zmieniał. Jest tajemniczość i fajna konwersja do B&W jak i odpowiednie GO ( o przepraszam F )
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

bardzo na tak i nick zalozyciela wątku fajny
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

A dziękuję Jacku, na Ciebie to zawsze można liczyć Jeśli ktoś ma odmienne zdanie to rozumiem, ale wydaje mi się że jest już odpowiednia doza tajemniczości.
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Wszystko fajnie, ale ciecie kapelusza po bokach mi sie nie podoba. Gdyby nie to, uznalbym to zdjecie za bardzo udane.

Domyślnie

Zdecydowanie udane zdjęcie! Przykuwa wzrok i zapada w pamięć. Bardzo mi się podoba, nie zmieniałbym niczego
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów